GulsenUlu Mehmeteren-ve-defneninannesi ben de bugun 34+6yim, her sey hazir tamam. Sonraki kontrolde dogumu konusacagiz dedi doktorum, heyecanla bekliyorum 🥰
GulsenUlu Mehmeteren-ve-defneninannesi evet gonlumden gecen vajinal dogum ama sartlar ne getirirse artik 😅
ozlem6060 Mehmeteren-ve-defneninannesi vallahi bende anlamadım bir eringeçlik tuttu daha bütün kıyafetleri ütülenecek
Aseka Mehmeteren-ve-defneninannesi bugün tam 35. Haftaya girdim ne valizim hazır ne ev temizliği tam inşallah acil doğurmam 😅
Mehmeteren-ve-defneninannesi Aseka ikinci sezaryenim olacak tahminen 25 şubatta alırım dedi Cuma günü kontrolüm var tam tarih verecek
Burjuvaa 36+3 bu cuma gun belirlicez doktorumla kısmetse sezeryan düşünüyorum herşey hazır 30.haftada hepsini hallettim sonra bırakınca zorlanirim diye düşündüm iyiki de halletmişim şuan asla enerjim yok :)
Mehmeteren-ve-defneninannesi Burjuvaa aynen bende iyi ki yapmışım Benim kontrollünde cuma günü ve tam tarihi o zaman verecek
Boncuk15 ozlem6060 ay bende yarın 36 😍😍maşallah nasıl beklediniz ben 28 den beri hazırda tutuyorum 😂😂
Aseka Mehmeteren-ve-defneninannesi sağlıkla alın kucağınıza benim ilk gebeliğim ve her şey çok belirsiz 😓 1 haftaya temizlik ve valiz işlerini halletmem lazım