Zynpgkcy9 Kızlar şuan 5+6 haftalığız doktora gittim sabah kese çok güzel gelişmiş haftasıyla uyumlu ama bebek görünmüyor geç dölleme olabilir dedi 10 gün sonra tekrar gel bakalım dedi böyle bişey yaşayan varmı beta degerimde 5447 çıktı dün
Eda42_ Zynpgkcy9 Daha 5 haftalık da bebek görülmeye bilir 7 8 haftaya kadar bekleyin inşallah görünür herşey yolunda gider beta değerin bile güzel inşallah herşey yolunda gider
efeduru Zynpgkcy9 bende tam aynı haftada gittim bebek yoktu doktor bana öyle bir şey demedi bence doktorunuzu değiştirin bu haftada bebek görünmesi çok nadirdir bilerek geç gittim 7+2 de bebekte vardı kalp atışı da hiç korkmayın henüz erken 🫶
Loveis Zynpgkcy9 ilk öğrendiğin değerler düzenli mi artmıştı. Adetten sonra mi öğrendin hamileliğini?
Sahra25 Zynpgkcy9 normal canım benimde 5+2 de sadece kese vardı sonra 7+5 te gittiğimde gördük bebeği endişe etme doktorunu dinle
Gencanne06 Acele etmeye gerek yok canım benim doktorum 9 haftaya kadar da beklenmeli demişti. Ama benim oluşmadı bebek,9 haftaya kadar beklenmeni tavsiye ederim hakkında hayırlısı olsun inşallah🙏🏻💝
Kt52 Zynpgkcy9 benim o haftada keseye bakıp gönderdiler bebek on gün sonra belli oluyor geç dollenme olmuşsa sekizinci haftayı da bulabiliyor hiç doktorum sizinki gibi bir şey de demedi kalp atışını da duyduk şükür
Zynpgkcy9 Lyla23 canım ben gittim doktora bu sefer kalp atışlarını duydum ama 8+5 olması lazım bizimki 7+5 ultrasonda doktor o ilerleyen zamanlarda düzelir haftasını yakalar dedi şükür şimdilik sıkıntımız yok ❤️
34ilayda55 Bende 3 gün önce gittim 5 haftalıktım kese var ama içi boştu doktorum 2 hafta sonra tekrar gitmemi istedi. Normalide odur canım daha erken duyarız kalp atışlarını inşallah 🤲