arinmommy Kızlar veteriner fakültesinde çalışıyorum otururken ayağımın altına kedi gelmiş farketmedim ve çok korktum nabzim 2 saattir falan düşmedi 120 atıyor endişelendim. Başına böyle bi şey gelen var mı
Nilayy95 arinmommy Bi yandan da acaba bebeğime bişey olur mu endişesi taşıdığınız için biraz panik atağınız oluşmuş olabilir . Biraz derin nefes alın ve bebeğinizin iyi olduğunu düşünün. Tabiki devam ederse bi doktora görünün 🙏🏻
Talentedmom arinmommy panik atak oluyor bu ben de seneler önce çok atak geçiriyordum şükür iyiyim psikiyatriye gitmeniz lazım ama ilaç kullanamazsınız psikologdan destek alabilirsiniz yani terapiye gidebilirsiniz çok iyi gelir
cylnmy Nilayy95 merak etmeyin hiçbir şey olmaz 🙏🏻 anlık şeyler çok fazla etkilemiyor. Benim kromik panik ayağım var ayağımın altında kedi olmasa bile vücudum koekmuş gibi tepki veriyor sürekli yani gün içinde durduk yere 160 oluyor nabzım. Şimdilik iyiyiz şükür
cylnmy Nidaveuras hayır kullanmıyorum şu an. Kullanmak istedim ama doktorum son raddedeye kadar bekle dedi, idare ediyorum. Terapiye başladım
Nidaveuras cylnmy ben başedemedim ve başladım. Bi zararı yok bebeğe dedi. Daha rahat doğum yaparım hem. Böyle kura kura kafada berbat bi raddeye geldim. Herşeyi takıyorum herşeyi
Selin3434 Nidaveuras iyi geliyormu bende carpintim olduğu için yarım dideral kullaniyorum çok sık ve fazla olmasada arada bazen yine oluyor şiddetli olmuyor en azindan doktor 1 tane tam iç dedi ama ben yarım iciyorum
Noluyoya Selin3434 Siz kaç haftalık hamilesiniz benimde son zamanlarda çok çarpıntım oluyor uyuyamıyorum gece resmen hamilelikten önce dideral iyi gelirdi ama şimdi korkuyorum içmeye doktora da danışmadım henüz
Selin3434 Noluyoya ben 15 haftadan beri yarım iciyorum tam icmedim hiç suan 26 haftalık olucam bazen geç saatlerde geceleri oluyor ama yine tam icmeyim diyorum ama çok zorlarsa içerim çünkü doktor izin verdi bebege zarari olsa kullandirmazdi
Noluyoya Selin3434 Bende bi danışıp alayım olmazsa gerçekten uyutmuyor asla çarpıntı tam dalıyorum çalar saat gibi uyandırıyor
Selin3434 Noluyoya nasıl oluyor senin peki hareket halinde mi yemekten sonra mı durup dururken mi bide ne kadar yükseliyor
Noluyoya Selin3434 benim tamamen kaygı kaynaklı canım kaygı geldiği her an oluyor ama özellikle geceleri uykumda bile oluyor. Senin nasıl ?