Enesvezeynebinannesi 37+6 haftalığız grip oldum…burnum iptal nefes alamıyorum.son haftalarda birde uyku düzenim bozulmuştu uykusuzlukta var derken alt üst oldum .doğum heran başlayabilir ben hasta uykusuz ve gerginim 😔
TeacherS Enesvezeynebinannesi Allah yardımcın olsun inşallah zencefil bal karışımı tüketebilirsin birde nane limon bebeğine odaklanabilirsin büyük bir mucize ellerinde olacak 🥰 hepsinin geçip gideceğini düşün olur mu
Enesvezeynebinannesi TeacherS aminn inşaallah Allah razı olsun 🤲 evet bebeğime odaklanmak iyi gelecektir 🥲 bedenen ve psikolojik olarak yorulduğum bi süreçten geçiyorum ama anne olarak güçlü olmam gerek değil mi 🤧
TeacherS Enesvezeynebinannesi anne olarak ayakta kalmanız gereken çookkk mükemmel ve güçlü bir döneme giriyorsunuz bende ikinci evladıma hamileyim bu süreci tekrar baştan yaşamak inanın çok zor çünkü midem cidden beni zorluyor gebelikten ziyade mide hastası gibi geziyorum hepimizin ayrı ayrı hikayeleri var ama sonunda herşey değer Rabbim kolaylıklar nasip eylesin ☺️
Enesvezeynebinannesi TeacherS maşaallah ne güzel benimde 2. Evladım olacak inşaallah.insan gerçekten anne olunca kendini bırakamıyor.Rabbim yardımcımız olsun 🥰🤲