Ozgur201_ Merhaba. 30cu haftadayım. İdrar tahlilimde enfeksiyon ve protein kaçağı gözüküyor. Doktor proteinin enfeksiyondan kaynaklana bileceğini söyledi. Böyle olan var mı aranızda? Enfeksiyon geçince protein de kaybolur mu?
uykusuz1parol Ozgur201_ benim ilk gebeliğimde preeklampsi gelişti bund sürekli takip edildim protein kaçağı bende de bir ara çıktı sonra yine normale döndü bana da aynı şeyi söylediler hafif yükselmeler olabiliyormuş
Elis27 Ozgur201_ 22 haftamda benimde protein eser çıkmıştı Dr enfeksiyon kaynaklı olabilir dedi protein kaçağın dan dolayı tansiyon takibi önerdi 26 haftalıkken tekrar bakıldı negatif çıktı yarın tekrar dan tahlil vereceğim ve tansiyon takibi de yapıyorum
Leylimselin Ozgur201_ merhaba çok geçmiş olsun, ben de 29 haftalığım ve tam mesanemin olduğu yerde baskı ağrı hissediyorum. Daha önce idrar tahlillerinde protein eser çıktı sonra bir şey çıkmadı. Sizin enfeksiyon belirtileriniz nasıldı?
Ozgur201_ uykusuz1parol inşAllah bende de öyledir. Tansiyon takibi yapıyorum. Şimdilik düşük çıkıyor🙂
uykusuz1parol Ozgur201_ tansiyon takibini ihmal etmeyin zaten ama kendinizi korkutmayın da bende aynı şekilde tansiyon takibini aksatmadan yapıyorum
Ozgur201_ uykusuz1parol ilk gebeliğinizde kaç haftada doğum yaptınız? Ne zaman başlamışdı zehirlenme?
Hazall03 uykusuz1parol merhaba bu gebeliginizde sorun olmamıştır inşallah preeklamsi adına İlaç ben kullanmistiniz birde 🌸
uykusuz1parol Ozgur201_ ne zaman başladığını bilmiyorum tansiyonum yükseliyor diye gittiğimde olur öyle diyip iki kere eve gönderdiler 36 haftalık kontrole gittiğimde doğumu başlattılar preeklampsi geçiriyorsun diye
uykusuz1parol Hazall03 şu anlık problemimiz yok umarım böyle de devam eder 35 haftalık ecopirin kullanıyorum başından beri tansiyon takibini düzenli yapıyorum ve beslenmeme dikkat ediyorum
Hazall03 uykusuz1parol çok sevindim az kalmış inşallah güzelce ilerler Benimde 23 haftalık bende ecopirin kullanıyorum inşallah güzelce ilerleyeceğiz 🙏
uykusuz1parol Hazall03 inşallah sağlıkla kavuşalım bebeklerimize size tavsiyem strese sokmayın kendinizi ben çok yaptım bu günlere geldik şükür boşuna yapmışım
Ozgur201_ Elis27 demek ki gerçekten enfeksiyondan ola biliyor. İnşAllah sizde de bende de iyi çıkar bir dahaki sefere
Elis27 Ozgur201_ inşallah cnm takibi yapiliyo benimde ilk gebeliğim de gebelik zehirlenmesi yaşadım tabi son günlerdi doğumum başlamıştı şuanda da takip yapıyoruz inşallah yaşamayız hiç birimiz bu durumu sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız hayırla sağlıkla 🤲
Ozgur201_ Leylimselin bende de aynı. Ağrı var ve bazı günlerde idrara çıktıktan hemen sonra yine idrar varmış hissi oluyor bir müddet