SeldaKorkmaz ipekuysalylmz benimde tüm değerlerim düşük demir kan b12 her şey dipte ama ben yanıyorum ya normalde de sıcak çok seven biri değilim ama her yerim yaniyo resmen cok kotu keske üşüsem 😂😂
Anneoluyorumm00 Mrsacar Allah yardımcın olsun canım 🥰, kaç haftalıksın sonalara doğruda emojiler daha da değişir gibime geliyor 😁
Anneoluyorumm00 Aylaa123 seninki çok güzel geçmiş 😂 doğumdan sonra benimde aynı iki bebeyle kafayı yemek üzereyim 😂😂
Minikturtageliyor Anneoluyorumm00 💀☠️ (Gebe olup olmadığım belli değil,ölmüşümde ağlayanım yok gibi…)
Prettywoman123 Anneoluyorumm00 😑😴😶🌫️🐧🤰🏻🥰🧚😣📿😱💐🥹😳😤😡🤬🤬🤬🧿💉💊🎢🩺❤️❤️❤️❤️❤️💕💕💖💖💖☕️🍌🍌🍌🍯🍯🍯🍫🍫🍫🍳🍳🥑🥑🥑🥑🥑🍄🍄🍄🥕🥕🥕🥕🥕🥚🥚🥚🥚🥚🥘🥘
Parilti007 Anneoluyorumm00 çok şükür ikiz olmalarına rağmen bulantı nedir bilmedim tek zorluğu gün geçtikçe ağırlaşmaları yürüyüşümün penguene dönmesi😂
Anneoluyorumm00 Parilti007 MaşALLAH diyelim canım 🧿 rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşALLAH 🤲🥰 kaç haftalıksın canım, bende ikiz çok seviyorum ailede var mı?
Mrsacar Anneoluyorumm00 24+6 2. Gebeliğim bu ilk gebeliğimi tek bir emojiyle anlatıcam🥰 aradaki farkı anlarsınız nasıl geçtiğine dair 😂