Gizmmis Miyosss 23. Haftada yattım 30. Haftada kendi isteğim ile çoktım normalde onlar doğuma kadar yatıracaklardı . Evet serum ve iğne
Miyosss hivda36 çok korkuyorum daha küçük diyorlar küveze girer diyorlar fjln herkes bir ağızdan konuşuyor kafamın ici çorba oldu 😓
hivda36 Miyosss Yok yok korkma asla evet doğru kuveze girer amaaa oda tedbir amaçlı asla kendini üzme bak inan bana bebeğin çok iyi olucak
Gizmmis Miyosss emin olun yatıştan ve kargaşadan korkacağınız hiçbirşey olmuyor hatta sürekli yattığınız için yemeniz su içmeniz çok düzenli oluyor benim bebeğim o sayede doğuma kadar toplandı
babyloving Miyosss bende 32 haftamdayım da rahim ağzım 28 ölçüldü 25 de olabilir dedi doktor korkuyorum bende açıklığım yok ama hep yatarak mı geldiniz 37 haftaya
Miyosss babyloving evet canm hep yattım sadece haftada 1 doktor kontrolüm vardı onun için yürümek zorunda kalıyordum onun dışında tuvalet banyo dışında hareket etmedim. Yine de haftada 3 mm 3mm düşmeye devam etti.
Seymaaa05 Arkadaşım 34 haftada 2 cm açıklık ile hastane de yattı ve sürekli de yatmadı evine gitti dışarı da çıktı gezdi de ciğer geliştirici yaptılar 37+5 de doğurdu 🥰 korkma canım inşallah seninde öyle olur