Nazlicgo Kızlar selam ben şuan 6+4 haftalık hamileyim kalp atışını dün duyduk çok şükür ilk doktorum progestan başlamıştı bana oksapar ile birlikte ama dün farklı bir doktora gittim o da kullanmana gerek yok dedi bir kanama alanın yok dedi herhangi bir lekelenmende yok dedi zaten ağızdan Alman’ında bir faydası yok dedi bıraktın ve lekelenmen oldu bunu ilacı bırakmana da bağlayamayız dedi olursa o zaman başlarız dedi şuan bir anlamı yok dedi ne yapayım sizce kararsız kaldım
Ozlmulpk Nazlicgo yani ikinci doktor daha mantıklı konuşmuş kanama falan yoksa progestam saçma olmuş ama bazı doktorlar da her ihtimale karşı öyle ilaçlar yazıyor
Melissayda @Nazlicgo bence bir doktora daha git canım önemli bir durum biri kullan diyor biri kullanma diyor diğeri ne derse ona göre devam et bence daha önce gebelik kaybın falan oldu mu ?
asli0101 Benim ilk dokturum da direk başlamıştı ilk gebeliğim çünkü diğeri gerek yok dedi ama ben ilkini dinleyip kullandım bitince 1 ya da 2 gün geçmedi çok kötü ağrılarım ve lekelenmem oldu kese etrafı kanamam da olmuş tekrar başlattılar
Pamiramsi Ben ağızdan kullanıyorum ve 14. Haftaya geldik hala günde bir olarak devam ediyorum. İçerde kanama alanı olmasa dahi lekelenmelerim oldu, olmadığı zamanlarda da kullanmaya devam ettim. Bebeği koruduğunu düşünüyorum