Diamondstallion HappyMom Babymall weewell kameralı telsiz, Kraft otomatik nem makinesi, nem ölçer… ürünlerde indirim var %30✨ Hatta emzik, zeka kartları, önlükler, mama tabakları vb. Ürünlerde de var. Bakmanızı öneririm 🥰
Kumsalzeyus E bebek mağazalarında giysiler de güzel indirim var 2 adet zıbın 40 liraya aldım sarı etiket üzerinden yüzde 28 daha düşüyor takımlar filan da uygundu
Kumsalzeyus Islak mendil yerine pamuk kullanıyorum 3. Çocuk indirime girmiş onun dışında ıslak mendil deterjanlar bile hep kokulu deterjan şampuan olarak ta naturalive var yüzde yüz doğal bir anne kendi üretim yapıyor 6 yıldır kullanıyorum her şeyini çok memnunum
Taliacim Hepsiburada mustela ürünlerine sepette %15 indirim var Mustela10 koduyla da %10 daha indirim oluyor
Sazenin Kızlar amazonda crocslarda %15 indirim ilk alışverişe özel de 100 TL indirim var . 915 TL olan ürünü 678 TL ye aldım. Daha önce alışveriş yapmadığınız hesabınız varsa faydalanabilirsiniz. Hiç bi yerden bu kadar uyguna görmemiştim. Mağazası crocs store satıcı amazon. Ben 39/40 aldım numaraya göre fiyatları değişiyor
Hellobeybii Babymall mağazada bebek arabaları kasım indiriminde aldığım fiyata düşmüş , kraft tokyo 360 dönebilen araba pusetiyle birlikte travel set 15 bin tl civarı.
Pelinbb Lansinoh cam biberon 160 ml, manuel ğöğüs pompası ve süt kabı en uygun Amazondaydı oradan aldım :) ebebek indiriminden de uyguna geldi.