tubavarlikk Cumartesi günü Sezaryan oldum sağım yapmayı deniyorum ama sadece damla çıkarabildim. Göğüslerim sertleşmiş nasıl yapacağım yardım edin🥺
deletedmom43191 tubavarlikk sıcak su ile masaj yap ardindan yine sağ bol bol bebeği emzir iner geriye
Eliffyamann tubavarlikk havluyu ütüle göğsüne koy, soğudukça böyle yap, duşa gir sicak suyu göğüsüne tut, avucunun icine al göğsünü ve distan ortaya uç kısmına dogru hafif ovarak gel, sonra tekrar emzirme ve sağım
Gokturkmom_ tubavarlikk Sıcak su altında masaj yapın göğsünüze gelmeye başlayınca ,elektirikli sağım makinası ile sağarsanız çok daha çabuk sağarsınız
Tutaste_ tubavarlikk sıcak su tobası koy alttına ıustune yandan filan ıkı uc dakka sonra sağmaya başla makinen varsa koyarak sag bğde elinle kontrol et baloncuk varmı ıçince bastır patlat anlarsın zaten ondanda akmıyo olabılır gögüsün kahve rengi yerlerinde veda kahverengi yerin baslangıç yerinde oluyor daha cok gögsün kendindede oluyor . Gögüs ucunu ıslat oylede rahat gelir süt. Ben oyle olmuştum kanalları tıkanmış sağa sağa o baloncukları elımle patlata patlata ne çektim valla
Tutaste_ tubavarlikk şiştşyse sabah deneme sıcak su torbası yoksa dusa gır sıcak sıya oyle yap ütülü havluyla ugrasılmaz
Esum48 tubavarlikk bende d eolmustu ilk zaman. Ebe zeytinyagini her yerine kafifce bastirarak 5 6 dk ovdu ardindan sagim yaptim tum sutler geliyor oyle
yasemin_ysmn tubavarlikk ilk süt yağlı olduğu için zor gelebilir. Mümkün oldukça emzirin bebek daha iyi çeker. Sıcak duşun altında bi tarakla memenize yukardan uca doğru dairesel hareketlerle masaj yapın daha sonra boşaltmayı deneyin
tubavarlikk yasemin_ysmn bebeğim küvezde , meme ucum da içe çökük olduğu için tutamıyo. Emme kuvvetinin de biraz gelişmesi gerek der doktor 🥲🌹
Esum48 tubavarlikk kesinlikle dene ben ondan baska bisey yapmadim ve o islemden sonra sagmaya baslamadan bile pit pit akmaya basladi sutler 😊
Hazii19 tubavarlikk ayy doğdu mu bebiiş ☺️ aynı hafta ve gündeydik seninle :) bende doğurmak istiyorum artık. Rabbim kolaylık versin umarım acı çekmeden çıkar sütün 🙏🙏
mervemurat16 tubavarlikk duşta masaj yapın göğüsünüze ayrıca zeytinyağ ilede ovun yukarıdan meme ucuna doğru masaj yaparak inin kanallarınız açılacaktır
tubavarlikk mervemurat16 Esum48 dediklerinizi yaptım kızlar harikasınız 🥹 Allah razı olsun damla damla geliyor binlerce kez şükürler olsun rabbime
mervemurat16 tubavarlikk devamlı tekrar et günde iki üç kez zeytinyağ ile yaparsan sonra göğüsünü yıkamana gerek yok hakiki kullanıyorsan
Mustafa3004 tubavarlikk soğanı ıkiye böl ve ortasınız ezip göğsüne koy bana çok dua edeceksin ben öyle geçirdim herşeyi demedin