Songul2667 EbruDemir81 gerçekten mii Çok mu ağır? Ve ağırlık dışında başka negatif yanı var mı ? Öneriyor musunuz
Songul2667 EbruDemir81 tekerleri nası ? Tekerlerin hep sorun yaşattığını okudum böyle bişey duydunuz mu bu araba için ?
Sevinc44 EbruDemir81 hem Travel hem kabin ikisinden de önereceğiniz modeller neler acaba? Yurtdışında yaşıyorum yurtdışı markalar da olur
EbruDemir81 Sevinc44 ben pierre cardin karma plus hayranıyım resmen hem kabin hem travel ve çok çok hafif bir araç bhna muadil kraftın modelleri de çok güzel port bebe kısmı çıksın istiyorsanız kraft kenya i-size modelini bir inceleyebilirsiniz
EbruDemir81 Songul2667 tekerlerinde bir süre sonra çok fazla aşınma ve kendiliğinden çıkma şeklinde birçok problemle karşılaşıyoruz bağlantı yerlerinde ki alisimlar çok çok iyi değil
Sevinc44 EbruDemir81 ikisi de burda yok maalesef :( ben kolay açılıp kapansın, uçakta arabada falan rahatça getirip götürebileyim, çift taraflı kullanabileyim bunları istiyorum daha cok
EbruDemir81 Sevinc44 yurtdisi fiyatları nasıl bilmiyorum ama cybex markasını da bir değerlendirebilirsiniz