yeni_anne2 mihraninannesi02 benim bildiğim kadarıyla zatenn erken alıyorlar ki bebeği kanala girmeden sezeryanla alabilmek mümkün olsunn diye
tatlibebegim_ mihraninannesi02 benim 33 haftalıktan beri kanaldaydı 39da planlı sezaryen olcaktım ama bebeğim 38+5de normal doğumla gelmek istedi
mcansu mihraninannesi02 ilk gebeliğimde normal doğum sürecinden zorunlu sezeryana döndü Planlı olduğunda kanala inmeden almak adına 38-39 gibi alınıyor ama normal doğum süreci başlamış olduğunda da gerekli durumlarda alıyorlar
mihraninannesi02 tatlibebegim_ ne güzel ben çok korkmaya başladım normal doğumdan kendimi rahatlatamıyorum o yüzden merak ettim 🌸
mihraninannesi02 yeni_anne2 evet ama ben sezaryen istiyorum sanırım çok korkmaya başladım rüyalarıma girmeye başladı artık 😢
mihraninannesi02 mcansu 36+5 te gittiğimde bebeğiniz pozisyon almış dedi doktor bu sanırım kanala girmek oluyor tam da bilmiyorum ama normal doğumdan korktuğum için yapamicam sanırım🥲
tatlibebegim_ mihraninannesi02 bende korkudan sezaryen olcaktım ama korktuğum gibi değilmiş gerçekten kendi sancımla doğurdum benim için en zoru doğumdan sonraydı 1 ayda kendime geldim dikiş falan fazlaydı
yeni_anne2 mihraninannesi02 sağlıklısı hayırlısı neyse o olsun hakınızda hayırlısı olsun inşallah saglıkla kucağınıza alın 🤲
mihraninannesi02 tatlibebegim_ herkesin de aynı olmuyor işte sezaryende de dikiş oluyor normalde de sağlıkla bi gelsin de artık travma yarattım kendime 😅😅
mcansu mihraninannesi02 baş aşağı pozisyonunu almış demek bu ki dediğim gibi kanala de girmiş olsa yine alınıyor
Mercan0652 mihraninannesi02 bende aynı durumdayım ya normal yapamicakmişim gibi geliyor o süreci gözümde büyüttüm sezeryana bi meyilliyim bu ara hayırlısı artık hakkımızda 😅 tabi bizim değil bebeğin istediği oluyo bazen de belki normal gelmek isteyecek bilemeyiz
Ykfi mihraninannesi02 doğum pozisyonu demek istiyorsan alınır ama çatalda doğum kanalın girmiş bebek risk olur