vasmandara Merhaba, Bursa / Yalova çevresinde memnun kaldığınız özel klinik veya hastaneler neler? Bursanın küçük bir ilçesinde yaşıyorum, civardaki hastaneler hakkında bilgim yok, yardımcı olursanız sevinirim 💛
eceeelmn vasmandara ben de Atakent Sedat bey takipliyim.mesajla asistanina ulaşıyorsunuz o da yönlendiriyor sizi.ama gece saat 11gibi kanamam olmuştu asistana yazdık Sedat bey gelip muayene edeceğini söyledi.her konuda yardımcı oluyor.guncel.muayene 1250tl doğumu da nasipse orda yapmayi düşünüyorum 30bindi sezeryanda normalde
sadbut vasmandara canım nev esentepe harun şimşeğe gidiyorum cok ilgili bi doktor surekli iletişimde olabiliyorsun randevundan sonra 10 gun icindeki diğer ücretsiz randevuya mutlaka çağırıyor muayene fiyatı 1040 tl diye biliyorum emin değilim eşimin iş anlaşması dolayısıyla 890a gidiyorum ben, kendisi her muayenede en ince detayına kadar inceliyor beyin yapısından organlarına kadar
1Anneadayiiii vasmandara Bursa zeno plazada Faruk Dinçşahin e gidiyorum canım özel klinik çok memnunum çok ilgili bi doktor tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım istediğim zaman ulaşabiliyorum kendisine de sekreterine de muayene ücreti 3000 bin
Kylr Nerede yaşıyorsunuz? Bende Bursalıyım. Ben Nilüfer de Lotus plaza da Nuray Kuzukırana gidiyorum. Doğumum Jimer de olacak.
vasmandara Kylr Nilüfer’e 1,5 saat uzaklıktayım. hepsi uzak kalıyor maalesef ama bi şansımı denemek istiyorum, teşekkürler öneriniz için. Muayene ücretiniz nasıl, Nuray hanım mı doğumunuzu yapacak
ZEYNEPPARS_LN Yalova’da yaşıyorum bende Atakentte Sedat bey var ben memnunum ama size biraz uzak kalabilir
vasmandara ZEYNEPPARS_LN hepsi uzak kalıyor maalesef ama bi şansımı denemek istiyorum, teşekkürler öneriniz için. Doğumu da orada mı düşünüyorsunuz?
vasmandara ZEYNEPPARS_LN Sedat Tekeli galiba, muayene ücreti nedir? Burada iyi olduğuna dair post görmüştüm, çok kalabalık oluyor mudur acaba, yeterince ilgilenebiliyor mu
ZEYNEPPARS_LN vasmandara evet orda düşünüyorum ilk oğlumda da orda doğum yapmıştım ama doktorum farklıydı
Kylr vasmandara 3000 oldu muayene ücretimiz yeni yılda. Doğumda 55 bin olmuş sezeryan jimerde olacak. Evet Nuray hanım girecek doğumumuza.
ZEYNEPPARS_LN vasmandara bana göre güzel ilgileniyor tavsiye ederim 1293 felan ücreti olması lazım özel sigortam olduğu için tam bilmiyorum
vasmandara AybenYB teşekkürler, doğumu da aynı hastanede yapıyor değil mi? Güncel muayene ücretini biliyor musunuz
AybenYB vasmandara evet tel no var ona mesaj atıp soru sorabiliyorsunuz, asistanı sizin için doktordan bilgi alıp size cevap veriyor