2baby1cat Çok geçmiş olsun, umarım bir an önce şifalanırsınız. Bizde 1.5-2 yaşlarındayken farkettik, veni vidi göz hastanesiyle başladık ama göz bozukluğuna bağlı gözlük verecek numara bulamadılar, deneme yanılma yaptılar, evde fotoğraf çekiyordum çünkü uykudan uyanınca ve video izleyince belirgin bir içe kayması vardı doktor diğer türlü farkedemiyordu kaydığını, o hastaneden verim alamadık devlet hastanesine geçiş yaptım, orada başka gözlük kullandık gözü çok daha kaydı gibi geldi bize o gözlüğü de ben bıraktırdım. Son çare tavsiye üzerine Cumhur hocaya götürdüm, görür görmez ameliyat dedi ama öncesinde 2 ay gözlük denemek istedi. 35 derece olan kayma 30 dereceye düşmüş, olacağı bu kadar ameliyat edeceğiz dedi. Bizde çok korktuk yani ne kadarda olsa anestezi altında yapılan bir operasyon. Kızımızı tamamen uyutup 45 dakika içerisinde iki gözden de ameliyat etmiş doktorumuz, uyandığında bandaj falan yoktu sadece gözün iç kısımları kanlı ve kıpkırmızıydı, haliyle aynaya bakmakta biraz zorluk çekti, ama bir hafta içerisinde düzeldi o da. Yani kaydığını kendiside farketmeye başlamıştı bu da onu psikolojik olarak daha çok yoruyordu. 15 gün damla kullandık, şimdi hala gözlüğünü kullanıyor ama doktoru bir süre daha kullanacak dedi, umarım en kısa sürede çözüm bulursunuz, Allah yardımcınız olsun 💐🤍