Bsrbsr Merabalar kızlar günden güne buyuyorz hafta hafta ne gibi değişiklikleriniz oluyor mesala benim geçen haftaya kadar karnım gergindi bu hafta karnimin şişliği indi var mi bile bi durum yasayan ya da normal mi
Morcivert061 Bsrbsr canim bazi anlarda gaz birikintisi oluyo bundada karnin cok geegin olabliyo. 14 haftalarda benimde oyleydi ama smdi normale dondu sadece gobusum artik uzaktan sen hamilesin diebilecek hale geldi🤣
Seymasel68 Bsrbsr 16+3 gecmek bılmeyen bulntılar devamm bas agrısıı karnım fıln da yok daha 😂 cınsıyet yokk ole gezıyoruz ortalıkda
esractn Bsrbsr 17+3 ikiz 💕karnım cok hafif daha yeni çıktı ama ben farkedebiliyorum az bisey çıktığını disardan belli olmuyo henuz😊 cinsiyetleri teki erkek diğeri belli değil 🤷♀️🙈 ogleden sonra kontrolün var bakalim bi sıkıntı yoktur inşallah 🤲🏻😊
Sedef-345 Hormonlar baya etkiliyor vücudu , benimde17. Haftamda göbeğim belli olmaya başladı. Göğüslerim büyüdü :( en çokta ona üzülüyorum . Zaten büyüktü daha dolgun oldular . Umarım Doğumdan sonra eski haline dönerler😢. Kakao yağı aldım ama katı onu sıcak suda bekletip öyle mi krem gibi sürmem gerekiyor göbeğime??? Kullanan var mı?
Ebbruu Kızlar 15 haftalık hamileyim 7 aylık hamile gibi karnım var hiç kilo almadım ama karnım maşallah aynada görünce inanamıyorum 😊 başlarda mide bulantıları yaşadım ama son iki haftadır iyiyiz gece uykularım zaman zaman sıkıntılı oluyor sürekli idrara gitmem çile gibi :( uyurkende pozisyon yakalamaya çalışıyorum son aylarda yandık :) zaman zaman kasıklarımda baskı oluyor saniyelik geçiyor sonra ve inanılmaz gazım var belkide şişkinliğim ondan
AyEr Bsrbsr 18 haftalık mango kadar olduk oglumla hıcbır sıkıntım yok hafıf hafıf seyrımelerını hıssedyrm hamılelıgım tadını sımdı cıkarıyorum gobus baya var❤️