yenigebeyim 6 haftaya yeni girdim. 2 gündür mide yanması olmaya başladı bende sizde oluyor mu kızlar kaçıncı haftadasınız
seyma0661 yenigebeyim 20.haftadan sonra başladı şu sıralar tavan durumda 34hafta olduk. Hiç bişey yemesem, İlaç bile içsem midem yanıyor. Belki sizin anlık yedikleriniz yakmıştır
Ayshababy yenigebeyim 13 haftamda başladı nefesimi kesiyor midem çok kötü yanıyor 21+5 oldum gittikçe şiddetti artıyor inşaallah senin öyle olmaz
Mercan0652 yenigebeyim benimde vardi o aralar ama geçti sonradan 6. Ay tekrar başladı çok değil ama arada bir oluyor
pnar-06 yenigebeyim ilk gebeliğimde son aylarda olmuştu bunda erken başladı hafif seyrediyo soğuk süt iç çok iyi geliyor ve mentollu şeker bende çok işe yaramıştı dene mutlaka
Fadimee103 Bende 6 haftalığım malesef bende de var . İlk gebeliğimde olmamıştı. Ama bunda acaip çok oluyor. Akşamları azıcık bir şey yesem sanki midem kocaman tıka basa dolmuş gibi hissettiriyor ve sanki her şey midemde değilde boğazımda gibi :(
Smile0 Gebeliğimin ilk haftasından beri miğde yanması yaşıyorum boğazıma kadar yanıyor. Genelde ileriki haftalarda başlar bu konuda tekim sanıyordum.