Merilla Bende çarşamba günü gidicem. Allah hepimizin bebeğini sag salim kavuştursun. Çabucak atlatalım inşallah hanımlar🥹
Nklcilis Cmlglc rabbim kolaylık versin sağ sağlim kucağına al inşallah🫠 doğumda bizede dua et bende 2. Sezeryanı olcam 1 buçuk ayım kaldı
Cmlglc Emeltsb evet bebeği almaları bi kaç dakika sürüyo sürmüyo hemen bebeğini görüyosun sonra senin dikişine geçiyolar zaten
Minikkelebegim13 Emeltsb hmm bakalım nasıl olacak Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah 🌸
Minikkelebegim13 Cmlglc ben genel anestezi istiyorum eğer yaparlarsa çünkü diğer türlü panik olurum birde astım hastasıyım daralabilirim paniklersem 🫣 cesaretim yok hiç belden uyuşturmalı olana
Cmlglc Minikkelebegim13 hayırlısı olsun canım inşallah ben atlattım rabbim sizlerin yardımcısı olsun 🤲🏻
Minikkelebegim13 Cmlglc Amiiin inşallah🌸 Sabah bende sezaryene gircem Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin bana ve tüm hamilelere🥰 Sana da çok geçmiş olsun canım benim 🥰
Namesiz6 Cmlglc Canımmm hadi hayırla gelsin inşallah bebişin.Sağlıkla güzel haberlerini ver bizee..benimde tam 1 haftam kaldj