Meltem2910 Kızlar 3 aydır geçmek bilmeyen enfeksiyonum var antibiyotik kullandım bissürü, serum yedim ama yok içinizde bu durumu yaşayan var mı nasıl geçirdiniz
Sema_3858 Meltem2910 iç çamaşırıni ütüle asla ıslak bırakma sık sık değiştir çok akıntın varsa eğer temiz bir atletten bez yap ütüle etini yakmıcak ilikken koy iç çamaşırınin içine bol su iç ben yeni atlattım şükür
Baharoloji Meltem2910 tuvaletiniz gelince tutmayın beklemeyin bol bol bol su içmeniz lazım ki atılsın genital bölgenizi yıkamayın sabun duş jeli şampuan gelmesin ph dengesini bozuyor enfeksiyona açık oluyor
Deniz2953 Meltem2910 bol su iç kulotlarini utuleyerek giy ayağını sıcak tut ilişkiden uzak dur 😊 taharetine dikkat et sürekli çamaşır değiş
Zeynep9120 Meltem2910 bendede var ya tek kullanımlık sase iciyodm duzelıyodu ama doktor en son idrar kulturu yaptıralm dedı yarın gidicem bakalm
Meltem2910 Sema_3858 günde 3.5 litre su içiyorum sürekli değiştiriyorum günde 4-5 kere iç çamaşırı değiştiriyorum ama geçmiyor
Meltem2910 Baharoloji sürekli değiştiriyorum zaten ikiz gebelik yaşıyorum tutma gibi ihtimalim olmuyor baskıdan dolayı 3.5 litre su içiyorum ama geçmiyor bi türlü Baharoloji Baharoloji
Turuncukadin Bence benim de tekrar ediyor şu anda ve bu illetten kurtulması çok zor. 24 haftalık olduk hala devam
Turuncukadin Meltem2910 çok zor gerçekten yaşamayan anlamaz her şeyi denedim ben de senin gibi ama geçmek bilmedi. Bebeğe zararı olacak diye düşünmekten kafamı toparlayamıyorum bazen
Meltem2910 Turuncukadin bende aynı şekilde ve ikiz gebelik geçiriyorum enfeksiyondan artık aşırı şiddetli ağrım oluyor sağsalim kucaklarımıza alalım inşallah
Gamzecebecii Meltem2910 geçti mi bilmiyorum benimki ama 1 hafta önce acillik oldum sancı dan bana bir ilaç verdi tek kullanımlık şaşel olarak birde piyeloseptyl verdi crp o kadar yüksekte değil 8.5 du ağrılarım azaldı ama
Meltem2910 Gamzecebecii bende kullandım dediklerinizi bir gün hastanede yattım serum falan yedim ama tekrardan başladı
Eylul41 Gamzecebecii banada doktorum bu ilaci verdi gunde 2 kez kullanacagim kroniklesmis bende mesane uretiyor enfeksiyon dedi. Crp 9 cikmisti 3 gun oldu kullanali 1 hafta devam edecegim sancim cok fazla yani kasiktan karnimin alt bölgesinden cok fazla sanci yapiyor cok agrili idrara cikiyorum sanki taş cikiyor idrar yerine. Sık sıkta tuvalete gidiyorum. Gunde 3 4 kez camaskr giyorum her degiştirmede utuluyorum birde. Ayrida yikiyorum 60 derecede bebek şampuaniyla bide bol su ve kefir iciyorum kizilcik suyu iciyorum yok gene ayni tas ayni hamam. Kulfur testi verdim gecersiz olmus laboratuvar hatasi yuzunden. Yarin tekrar kultur verecegim pozitif ise baska ilac verilecek haftaya da enfeksiyon hastaliklarina gidecegim bu böyle olmuyor ya biktim 8 aydir enfeksiyon sanci agri mahfoldum akinti desen sapsari yogun
Gamzecebecii Meltem2910 kaç haftalıksın canım doğuma yakın olunca sıkıntı oluyor eltimde vardı bebişe geçmişti enfeksiyon çok dikkat etmemiz lazım iç camasırını falan ütüle mutlaka
Meltem2910 Gamzecebecii 28 haftalığız daha bugün kültür verdim sonuçları 3 güne çıkarmış ona göre tekrar bi yol izlicek doktorum