Nilayy95 okk ben isim beğenemiyorum bir türlü ☺️ noyan ismi çok hoşuma gidiyor fakat eşimin kuzeninin oğlu noyan olduğu için koymak istemiyor. Bartuya uygun barlas olabilir ☺️
okk Nilayy95 bende öyle isim begenemiyorum bir türlü içime sinmiyor biraz Artun ismini begeniyoruz ama onada hıh işte bu diyemiyorum
Nilayy95 okk inan bana bende öyleyim. İşte bu diyebileceğim bir isim yok. Ve burda bazı isimlerden çok soğudum peynir ekmek gibi konulan isimlerden 🙈
okk Nilayy95 ay evett bazı isimler o kadar cok ki okula aynı nesilde baslayanlar yandı hepsinin takma ismi olacak cünkü 1-2 tane degil çok fazla aynı isim de olanlar var
Beri-4835 Ozge47 Oğlum Mehmet kızıma da Meryem koymayı düşünüyoruz inşAllah🤲🥰 Benim isimler biraz klasik kalmış burdaki isim tercihlerine göre 🤭
Ozge47 Beri-4835 hayırlısı olsun inşallah kızınızı da kucağınıza alırsınız önemli olan klasik olması değil sizin gönlünüzden ne geçiyorsa öyle olsun
Ozge47 Ftmnnr ben de öyle düşünüyordum İlk zamanlar ama şu an Çok kararsızım İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız