Edafmo Ozge47 kızımın adı ECMEL, şimdi oğluma hamileyim kesin değil ama YAMAN ve KIVANÇ arasında gidip geliyoruz
denizZ00 Ozge47 Deniz Ece düşündük ama çift isim bana hep itici gelmiştir şimdi ikisinden de vazgeçemiyoruz 🙄
Ozge47 denizZ00 sağlıklı kucağınıza alırsınız inşallah tek isim çift isim fark etmiyor huzurla mutlulukla kucağınıza alın
akmammedova denizZ00 bence de itici eğer isimler bir birini tamamlamasa Denizde , Ece’de çok güzel isimler ama birlikte olmadı gibi ben de kızım olursa Ece koymak isterdim ama ben Türmen’im bizim dilde Ece anne demek
danla2711 Ozge47 Oğlumuzun adı Karan olacak inşallah🥰 şu sıralar 2.ismi Ata mı koysak Karan Ata mı olsa diye düşünüyoruz ya Karan Alp ya da Karan Ata olacak Allah nasip ederse 🥰
bebegimibekliyorum__ Ozge47 oğlumun adı nasipse dedesinin adı Tuncay olacak ama yanına ne koyacagım hala düşünüyorum bana da fikir verin lütfen 🫶🏻
Ozge47 bebegimibekliyorum__ Tuncay Giray Tuncay Berkay tabii ki bu benim önerim fikir olsun diye sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Ozge47 ikibaloglanannesi Bir prens bir prenses annesi olmak iki minik yavrunun annesi olmak çok güzeldir sağlıkla kucağınıza alın