elalara Arkadaşlar 6+3’üm ve iştahım birden kesildi. Öğürmeli bir mide bulantım henüz hiç olmadı ama kokulardan dolayı yemeklere yaklaşamıyorum. Görenler zayıfladığımı anlıyorlar artık. Böyle bir durum yaşadınız mı? İştahınızı nasıl açtınız? Nihayetinde bebişin de önemli besin değerlerine ihtiyacı var
seyma0661 elalara ilk zamanlar patates kızartması poğaça vs yiyordum midemi bitek onlar bastırıyordu ve mutfağa asla giremiyordum annem geldi sağolsun. Sonra prilama başladım daha iyi oldum 14.haftada da kesildi bulantım
pnar-06 elalara resmen sende kendimi gördüm 7+3 bende öyle aşırı bulantım olmuyor ama hiç birşey yiyemiyorum resmen bütün yemeklerden soğudum sabah kahvaltı bile yapamıyorum öğlene doğru kan şekerim düşüyo o an ya zeytin ekmek yiyorum ya da domates peynir ekmek arası yapıyorum çoğu şeyden tiksindim anlık kararla ne yiyeceğimi belirliyorum
anneciktugba elalara yoğurt,süt, bol limonlu yiyecekler, yulaf lapası, zeytin ve sade ekmek, muz, maden suyu (tuzlu ve limonlu) .bende iştahım yokken bunları yerdim
elalara anneciktugba Süt ve süt ürünlerine karşı hassasiyetim oluştu işin kötüsü. Umarım ilk trimestera özel bir durumdur
elalara seyma0661 Ben de bu sabah o kadar acıkmıştım ki artık dereotlu peynirli poğaça aşerdim resmen :) o idare etti beni de biraz
seyma0661 elalara karbonhidrat çok iyi geliyor makarnadır pilavdır 🤣🤣 ilk haftalar zaten bebek bizden beslenmiyor sadece hayatta kalmak için yiyordum. Bide benim sürecim temmuz ayına denk gelmişti İzmir sıcağında mahvolmuştum
elalara seyma0661 Özellikle ilk aylarda annenin vitamin depolarından beslendiğini biliyorum ama gel bir de bunu çevreye anlat. Bak bebeği besleyemiyorsun böyle olmaz falan. 🤷🏻♀️ bakalım böyle devam ederse bulantıyı ilaçla gidermeyi deneyeceğim artık