evremdoga kizlar arkadasim bebek arabasini vermeyi teklif etti guzel biseye benziyor markasina tam bakip soramadim onunda simdi ikizleri oldu ben ona para teklif etsem muhtemelen kabul etmez ne alayim sizce ne kadar degerinde bisey olmali
deletedmom43191 evremdoga yani kabul edin ne olacak ki içinden gelmiş ne güzel 🥰 karşılığı hakkında bir bilgim yok 🤐
27Nurdan evremdoga eğer elimden geliyorsa bebeklerine amigurumi (mi neydi onun adı 😂🫣) o oyuncaktan ya da kıyafet öte bilirsin el emeği kadar güzel bir şey daha olmaz die düşünüyorum…
Gzd1212 evremdoga ben oglumun arabasini arkadaşıma vermiştim sonra o da bi arkadasina verdi simdi 2.hamileliğim tekrar ben geri aldim ☺️
evremdoga bende kabul etmeyi dusunuyorum aslinda en buyuk kararsizligim karsiligi konusunda ne yapsam
Melikeakkc evremdoga e bebekten hediye çeki yapabilirsiniz. Hem ihtiyacını almış olur hemde direk para vermemiş olursunuz. Sadece bir fikir
tazeannesese Gzd1212 hay maşallah hangi marka arabaymis bu böyle ☺️ bende araba arayışındayim fikir olur bana da
Parilti007 Biri hediye çeki demiş çok mantıklı geldi bana. Yoksa da mama sandalyesi alabilirsiniz indirimden
dilaradoyan evremdoga artık ihtiyacı kalmamış ve paylaşmak istemişse alabilirsiniz bence. Bende önce para teklif ederdim yani satın almış olayım senden derdim yine yanaşmazsa da kabul ederdim
Talentedmom evremdoga onun değerinde alınan hediyeyi kabul etmez bence ben olsam kabul etmezdim. Sonuçta artık içine yaramayacak ben eski bebek arabasını verdim birine hiç karşılık beklemedim o da beklemez bence
Egemom07 evremdoga parasını teklif edin sonuçta yenisini alıcakmış. Almazsa da bir ihtiyacını alırsınız hediyenin büyüğü küçüğü olmaz .
Nur7o İlerde bir sorun yasamayacaginiza eminseniz başa kalkma geri isteme vs olmayacaksa kabul edin karşılığında da çocuklarına güzel bir hediye alabilirsiniz
Gzd1212 tazeannesese 😅😅 casual cadillac travel sistem. Alan arkadaslarda cok guzel kullanmis ama araba da saglam ☺️