Kylmaaz Merhaba güzel anneler birşey danışmak istiyorum özellikle tecrübeli annelere phılıps avent biberon alıcam fakat +1 yazanı alayım diyorum biraz boyutu büyük 240ml bunu yenidoğanda kullanabilirmi
beysenyil Kylmaaz bende 240ml olan cam biberonu tercih ettim, çok daha kullanışlı 🌸 yeni doğan da kullanabilirsin tabiki ilerleyen zaman da başlığını değiştirebilirsin
Kylmaaz Cok teşekkür ederim ikinci gebeliğim illk kızım devamlı emdi böyle bişeye ihtiyacım yoktu şimdi ikiz olunca emme riskine girmeden alıyım dedim onun icin cok tecrübesizim bu konuda
beysenyil Kylmaaz bende ilk gebeliğim de weebaby geniş başlık biberonlarından kullanmıştım ama bu sefer Philips avent aldım. Çok gerek olmadıkça kullanmadım ama dışarıda bazen sütü sağıp bineronla vermek daha kolay oluyor 🌸
Kylmaaz Elacihangir tutmaz diye korkuyorum emziği phılıps aldım ama chiccoyuda cok övüyolar bilemedim🥲
Kylmaaz beysenyil yaa evet simdi bunlar ikiz olunca riske atmıyım hazır e bebekte indirim varken alıyım dedim
Goncaa420 Kylmaaz ne kadar fiyatı indirimli acaba ben henüz başlamadım alışverişe fiyatı düşmüşse bende alıyım benim de ikiz
Elacihangir Kylmaaz anne göğüs ucu gibi chicco aventte çok güzel kullanışlı ben ikisinde kullandım kesinlikle chiccc olan daha kolay tutmuştu
Kylmaaz Ecemom_ bende öyle düsünerekten orta boy aldım devamlı biberonmu alcam dedim 😂 dogunca görcez
Es26 Ecemom_ zaten sen tutturuyorsun canım ama küçük boyu bile ağır geliyor cam olduğu için bi tane cam al büyüdüğünde de kullanmak için büyük boy plastik al bence ama yinede sen bilirsin
Kylmaaz Goncaa420 aventin yenidoğan hosgeldin paketi var ikizlere göre ama plastik 1.400 e falan geliyo baya karlı oluyo onada bakabilirsin canım
Ecemom_ Es26 bir cam bir plastik alayım büyük boyundan öyle düşündüm. Emzirebilir miyim bilmiyorum inşallah ilk doğduğunda ihtiyacım olmaz biberona ama yine de alayım bulunsun