Leo1234 Melisafurkann bunu bende merak ediyorum. Hafif pcos var bendede. Pcos için gerekli diyolar ama kullanmadım hiç
momkrm19 Melisafurkann Gynopol tavsiye ederim ben onun sayesinde adet düzenimi sağlayıp kolay gebe kaldığımı düşünüyorum
Efcmm Leo1234 ben kullandım hafif pcos var bende geçikmem en fazla 10 gün falan olurdu bir kaç gün içtim hemen düzdne soktu
Leo1234 Sevgiiss yumurta kalitesini arttırıyormuş sanırım çokta bilgim yok açıkçası burdan okuduğum kadarıyla öyle biliyorum
Melisafurkann Bende Leo1234 bende buradan gördüm takviye kullanıyorum ama içerisinde inositol yok eğer gerekse onuda almak istiyorum
Eri Leo1234 kızlar ya ben o takviyeye kullandım geçen ay 3 gün erken regl oldummbu ay 9 gün var ama hafif o regl hissi var henüz olmadım ama neden böyle oluyor ya. Hiç 28 günde bir olurdum hep
birdilektut15 Sevgiiss yazılan bir şey değil canım çünkü ilaç değil vitamin takviyesi ama doktorun sana hangisini alman gerektiğini önerebilir inofolic combi alabilirsin😊
Seelliinn Melisafurkann bendede hafif pcos görüntüsü olduğunu söyledi doktor ama vitamin vs vermedi bende kendim araştırarak kullanıyorum ocean polysitol car içinde inositol ve vitaminler var ocean iyi bi marka isterseniz deneyin
Sevgiiss birdilektut15 ben doktora gittim ç bir şey önermedi bu ayda olmazsa gidince sorayım teşekkür ederim ☺️🌸