Hgmom1 Merhaba arkadaşlar burada görmüştüm ama bulamadım. Bebeğin rahime tutunugunu anladınız mı? Nasıl anladınız?
Selim_Alparslan Hgmom1 cok yoğun bir sancı oldu, ve bel kasik ağrıları. Rahimde kanama alani olmuş.Doktorum progestan igne ve hap yazdı dusuk tehlikesi var diye.
Hatice_11 Ayden6 Selim_Alparslan kuzum takvime göre 3 gün geciktim . Yumurtlamama göre bu gün regl olmak gerekiyordu . Bende de bel ve kasık ağrısı oluyor sabahtan basladi ve akşam üzeri pecetede çok açık pembemsi akıntım oldu pet taktım kontrol etmek için pette birsey yok ama lavaboda pecetede görüyorum sizde de oldu mu acaba çok heyecanlıyım test yapmaya da korkuyorm 😌🌸
Selim_Alparslan Leo1234 hayir canım kanama alanim var progestan igne ve hap kullanıyorum dusuk olmasın diye
tugceguler Adetime 10 gün var ama adet olucakmışım gibi ağrı oluyor ara ara kasıklarım da birşey olma ihtimali var mı acaba
G-l-y Hatice_11 Sana benzer bir durumum olmuştu geçen ay canım inşallah hamilesindir test yapsan belli olur aslında ama insan hayal kırıklığına uğramaktan korkuyor
Smr-btll Kızlar benimde kasıklarım çok ağrıyor belim afedersiniz çıkıcakmış gibi adet olacakmışım gibi