Fatma9438 [silindi] bu pazar 14.gun olacak kan tahlili yapacağım inşallah bı yandan korkuyorum aslında daha önce negatifler üzdü inşallah bu sefer sende bende isteyen herkesin olur :)
[silindi] Fatma9438 evet artık ben de zaten bıkkınlık oldu bu da olmazsa rafa kaldırcam bebek düşüncesini diyorum bakalım☺️
Fatma9438 Tuanayldz çok sevindimmm😍😍 Hayirlisyla kucağınıza alın insallah kaç haftalık ? İlk zaman belirtileriniz neydi ? :)
Tuanayldz Fatma9438 6 haftalıgım canım belirtim herzaman ağrıyan göğüslerim ağrımıyordu adet ağrım yktu bide darısı sana inşallah 🙏🏻
Fatma9438 Tuanayldz benimkinde öyle oluyor tek bu sıkıntım var kasigim batıyor bazen ve ani hareketlerde falan :)
[silindi] Fatma9438 kuzum yok yaptırmadım ben bugün 8. günüm iğnenin ay sen hamile misin yaaa 😍 değerin 10.güne göre yüksek sanki❤️ Yavaş yavaşta artması lazım bu değerin bir takip et bakalım
Fatma9438 [silindi] evet canım iki güne bir test bekliyor beni :) Hiç umudum yoktu bı anda eşim hadi teste dedi gittik beklemiyordum 10.gunde çıktı darısı sana canım inşallah 🙏
Fatma9438 [silindi] ver bence çıkıyor benimki çıktı, yaptır test banada soyle merak ettiimm inşallah pozitiftir 😍😍😘
[silindi] Fatma9438 ayyyyyyyyyy bir umut misali ama çok ümitlenme benden ayol😂😬 c.tesi bir vereyim bakayım☺️🐣
[silindi] Fatma9438 ay yok canım ya😞 öyle aman aman bir kasık ağrısı göğüs hassasiyeti filan hiçbirley yokkk psikolojik midir neyse bazen sanki kasığımda bişeyler hiddediyor gibi oluyorum