Sevgikaya1525 Kızlar 11 de erkek ama 15 16 da belli olur dedi ikidir gdyrm ama ayaklarını kapatıyor doktor tm emin değilim dior sizce @Elamomy özellikle sen bacım Bi tekrar bak
Hamide_00 Sevgikaya1525 bana da doktorum 11 de erkek diye tahmin etti 15 de kesinleşti erkek olduğu pozisyonu açıktı
SunaKzl Sevgikaya1525 Sevgikaya1525 ben de 16+4 um hala bılmıyorum perşembeye özele randevu aldım özel de söylüyorlar canm devlette kesınlık vermiyorlar
Sevgikaya1525 Hamide_00 benim pozisyonu kapalı ikidir gidiyorum bakalm bi ay sonra tm kesin olur glba bana ikili tarama da erkek dediler
Sevgikaya1525 SunaKzl cnm bana devlet 11 de dedi ki erkek ama 15 haftada belli olur dün gittim ne yaptıysak dönmedi göremedik
Sevgikaya1525 Talentedmom kuzum keşke kahve içtim 2 çikolata yedim meyve suyu ve bol su içtim afedersin o kdar sıkışmıştım ki gittim ki ne görelim uyumuş poposunu dönüp😅onca şeylere rağmn baana mısın demedi
cerengeredeli Sevgikaya1525 bu benim bebeğim olmasın 😂😂 anası gibi uykucu çikolatalar fayda etmiyor Allah’tan 13+6 da gittiğimde bacak arası açıktı ama yine uyuyordu 😂😂😂
Sevgikaya1525 cerengeredeli hahaha 😀😀bizde de baba uykuyu anne uykuyu sevmez ilk oğlumda babasına çekmiş çok sever uykuyu bu da glba sevecek 😀bzde 11 hafta da görüldü kara güya erkek denildi ama doktorum yanılan bilir dedi😀
Sevgikaya1525 Elamomy erkek demiştin kuzum ama kendini göstermiyor Bi kere gösterdi ama doktor kordon olablr dedi