Sonay Kızlar bugün dolaptan bişey almak için uzandım . Sonra içime kurt düştü bebeğime bişey olur mu? Bu durumlarda düşük olur mu ? Böyle olan var mı? 😔
Gurbettebianne Sonay birdaha yapma dikkat et .ya başkası alsın senim yerine ya da altına tabure al canım. .Allah korusun 🙏
reflesha Sonay uzanma hele riskli ise ama düsünsene eski kadinlari hepsi tarlada bahcede agir isler yapiyordu hamile iken bile simdi bizle en ufak seyde tedirgin oluyoruz dikkat etmek lazim ama rabbim onu sana nasip ettiyse korkma hicbirsey de olmaz .
Fdnozc Sonay bende suan 8 haftalığım dikkat ediyorum uzanmamaya ama 2 haftalikken pikniğe gittik ve hamile olduğumu bilmiyodum ip atladim hemde 20 ye kadar sayarak çok şükür bisey olmadı 😀😀 Rabbim korudu çok şükür 🙏
Sue Handeaslan39 inşallah kaç haftaliken kalp atışın duydun ben 5+2 kesemi gördüm ama kalp atış için üç hafta sonra gittemeyi düşünüyorum zaten devlet hast gittim
Sonay Caglayener valla bence uzanma seninki de daha küçük. Nolur nolmaz böyle olan çok var benim 13+4 günlük OLMASINA rağmen korktum. Dikkat etmek laZım benimki bi anlık oldu aklımdan çıktı. Sizde dikkat edin 🙏
Esmalpaslan66 Caglayener canımmm bak sen daha yenisin çok fazla dikkat et çünkü bebek emzikten düşüyor yani rahimden aşagı ve düşüge sebep oluyor dikkat et
Caglayener Esmalpaslan66 oo baya da ciddi durum daha dikkatli olmalıyım sanırım öğrenicek çoook şey var 🙏🏻
Naznaz Caglayener ilk hamile olduğumu öğrendiğimde herkesin söylediği tek şey ne yaparsan yap agır kaldırma,yükseğe uzanmaydı doktorumda aynısı söyledi bir şey alırken uzanma diye büyükleri dinlemekte fayda var😬
Sonay Caglayener ilk gebeliğinse normaldir 😂 gerçi benim ikinci gebeliğim bazen böyle oluyo dikkat etmek Lazım ama hataydı 😏 sizde dikkat edin bikereden bişey olmadı diye olmaz diye bişey yok Rabbim korusun. Bebişlerimiz emanet bize 😊
Sonay Naznaz evet benimki de bi anlık bişeydi umarım bişey olmaz annem duysa beni Parçalar 😂 çok kızıyo böyle uzanmaya falan 😓