sendekimsinnn canimbebegim0909 aa maşallah canım hamilemisin çok sevindim vallahi sen yumurtlama ve çatlama değerlendirmişmiydin
Sevvallo canimbebegim0909 merhaba benimde 27 aralık test yaptım pozitif çıktı doktora gitirniz mi acaba
Tomriscvn Elfidanur Canım bende senin gibiyim ama stresten uzak durmamız gerekiyor daha yolumuz var 3 ay kısa bir süre en kısa zamanda olur inşallah😍
canimbebegim0909 Tomriscvn hiç hissetmedim hala da hissetmiyorum sadece bazen regli olacakmışım gibi karnım ağrıyor
canimbebegim0909 sendekimsinnn ay bu ay hiç yumurtlama testi yapmadan hamile kaldım sadece akıntımdan dolayı bir tahminim oldu aslında regli bittikten sonra 2 günde bir ilişki yaşadık
Esradenizaltunbasss dmom26 benim 18 bata da 8 gün var çok erken diye düşünüyorum bu ay herhangi bir takip yapmadım regl biriminden iki gün sonra hsg çekildi doktor önümüzde ki haftayı değerlendir demişti şimdi haftaya göreceğiz ama pek umutlu değilim sanki
canimbebegim0909 sendekimsinnn kız gerçekten iki defa öyle denedim gayet de yumurtlama pik gördüm çatlama gördüm değerlendirdim olmadı ben de aman dedim olursa olur sık ilişki yaşadım oldu
Guzel_bebem Kardelenak ayyy ne güzel seninle aynıyız salı günü kalp atışını duymaya gideceğiz inşallah
2boysmother Tomriscvn benim sat 17 Ocak. Cumartesi test yaptım negatif çıktı çok erken olduğu için olabilir belki de. Oğlumda 4 gün öncesinden yapmıştım çıkmıştı. Şuan kasık ağrısı sürekli uyku ve yorgunluk var
Esradenizaltunbasss dmom26 umarım ya geçen ay şiddetli ağrım vardı acaba dedim bu ay yine öyle heveslenmek istemiyorum da test yapsam çıkmayacağını da biliyorum sabırlaaaaaa bekliyorum ama güzel haberleri paylaşacağız bence 🥳🥳🥳🌸🫶🏽