Zakine Acaba kullanmam şartmiydi 10 gun oldu sezeryan dogum yapali cok agrilarim vardi kendime geleyim bakarim dedim ama kaldi kullanmadim bir suru kan sulandirici igne yaazmislar recetede,bi sorun olurmu almadim diye
superstar_00 Zakine Ameliyattan sonra olası bir pıhtılaşma durumu hayatınıza maal olabilir bana da yazmıştı ben hepsini kullandım.
1prens1prenses_ Zakine kullanmalısınız önemli olduğunu biliyorum kan pıhtılaşmasi için doğru biliyorsam
ASE6154 Zakine bunu sormak için biraz geç kalmışsınız. Ameliyat sonrasında pıhtı atmasın diye veriliyor. Hastanede başlıyorlar vurmaya zaten eve çıkınca devam edin diye yazılıyor.
minikbebegim06 Zakine ya doktor neyi uygun görürse verirse kullanın yapın bir bildikleri var ki veriyorlar hadi siz alamazdiniz ama reçeteyi illaki biri alabilirdi eczaneden neden kendinizi riske atıyorsunuz pıhtı atsa Allah korusunuz hayatıniz bile riske girer
1prens1prenses_ minikbebegim06 Ya hiç sormayın bugün Instagram da bir video gördüm sezeryan sonrası anneye pıhtı atmış Rabbim korusun ne kadar tehlikeli doktor verip de kullanmamak
Ulgen Böyle postlara tek ben mi şok oluyorum ya doktor yazmış kullan demiş buraya soruluyor çok ilginç
Arslndln Kullanmalısınız ben 1 hafta sonra hastaneye gitmistm 3 iğnem kalmışti doktora yapmazsam.olurmu dedi hayır yapman lazım dedi ve ilaçlarınıda düzenli kullan demişti
Zakine Arslndln si Hamide_00 on gun gecdi kullansam olurmiki simdi yoksa gecmi kaldim,cok agrilarim vardi anca kendime geldim oyuzden hic onlar düşünmedim bile aci ağrıdan
orkidemm_ Zakine Yani bazen gerçekten neden tıp okumadınız diye sorguluyorum sezeryan sonrası harektsizlikten dolayı olası pıhtı atma durumu olmasın diye 10 gün kullandırıyorlar ki bunun zararı yok yararı var .Doktor ne düşmanınız ne de dostunuz işini gereği gibi yapmaya çalışan bir insan .
Zakine orkidemm_ tabiki haklisiniz,insanlar kirici yazabiliyorlar burda ama ben aci agridan onlari hic gozum gormedi aldim ama kullanmadim duruyor oldugu gibi.
Fatmadmr37 Zakine yani yazılan bir şeyi tabiki kullanmanız lazım. En önemli şeylerden biri o. Bende kaç gün vurulmustum. Olası bi pıhtı atmasını engellemek içindir o iğne. Ve Allah korusun sonucu çok kötü yerlere de gidebilen bir şey. Artık geç olmuş ama doktorunuza sorun belki kullanın der.
2bebekannesiyim Doğumdan sonra 5. Gün kontrolüme kadar kullandım kullanmayı ne zaman keseyim dedim senin ihtiyacın yok ayaklanmışsın kullanma dedi
Baharoloji Zakine bana yazılmadı sadece antibiyotik vardı sanırım özel durumunuz pıhtılaşma faktörlerinde sorun varsa bilemiyorum
Hamide_00 Zakine ameliyattan sonra bi on gün falan kullanıyorsunuz her gün bi tane vurmuştum kolumdan doğumdan sonra
startown Zakine pıhtı atsa beyne kalbe vs atsa hayatınıza mal olur.Doktor boşuna yazmaz.Şansınıza bir şey olmamış ama 🤷🏼♀️çok tehlikeli yani.
busraanneoluyor Zakine kullan bnce bende ilk.dogumumda doktor yazmıştı kilolu hamilelik perde mutlaka kullanılmalı dedi bnce yaptirin
Arslndln Zakine bir doktora sorun zaten o iğneler İlk on gün ama kan ilacı magnezyum falan yazmıştı doktorum sizede yazilmstir muhakkak onları kullanabilirsiniz.