Goksuuu Kızlar doğuma 4 ayım kaldı şimdiden 10 kilo aldım ama bundan sonrasında daha az kilo almak için neler yapabilirim tavsiye verebileceğiniz bisey var mı? Şimdiden alyansım akşamları sıkıyor son aylarımı düşünemiyorum
Baby_B Goksuuu karbonhidrat tuketmeyin Protein agirlkkli beslenin Duzenli yuruyun 10 kilo cok almissiniz🌸Son aylarda agirlasma cok oluyor zorlanirsiniz
Minikmucizemmm26 Goksuuu ekmek makarna hamur işi pilav vb şeyleri azalt yemeğin yanına bol salata yap corban olsun yemeğin yoğurdun olsun doyana kadar ye sıkıntı değil abur cubur çok tuketiyorsan onları da biraz azalt ben de 19 haftaya kadar 7kilo aldım sonra tansiyonla ugrasinca ister istemez çeki düzen verdim kendime 19-27 hafta arası sadece 1kilo aldım isteyince oluyo yani 😄
Cansu4401 Goksuuu canım ilk hamilelegimde 65 hamile kalıp 96 doğuma girdim 🤣azim ettim 3 ayda 65 düştüm böyle strese girme kilo her şeklde verilir saglıkla gelsin inşallah🥰
Duyguzun 37 haftalığım 10 kilo aldım, ekmek çok tüketme ekmeksiz yemeye çalış. Genelde çocuğa yönelik beslen hamur işlerini çok tüketme canın isterse haftada bir felan