Merveesi 37 haftalık hamileyim. Ama sanki kaburga kemiğim kırılmış gibi o kadar canım yanıyor ki. Hareket etmekte çok zorlanıyorum. Bu tarz ağrı yaşayan var mı?
Yarenn24 Merveesi benim sol kaburgamın altı felaket ağrıyor 2 gündür üşüttüm mü yoksa bebek büyüdüğü için mi bilmiyorum 🤷🏼♀️
Merveesi Yarenn24 benimde öyle sol kaburgam altı sanki çürümüş gibi. Yatsan kalkamıyorum bazen nefes bile zor alıyorum yok böyle bir ağrı. Bebek büyüdüğü içinde oluyormuş ama ben etrafımda bunu yaşayan hiç duymadım.
Yarenn24 Merveesi 39+2 oldum bende bu hafta doğarsa bu sıkıntılar biticek insalllah dua ediyorum artık 🥲 sağlıcakla alalım kucağımıza 💖
deniz_95 Merveesi benim de çok batardı kaburgam acırdı bebek büyüdükçe sığmıyor sanki doğurunca geçiyor hemen ama az kalmıştır senin de sık dişini biraz daha 😓
Merveesi deniz_95 normal doğum olacağı için ne zaman gelir bilmiyorum da bakalım canım. Belki çok bekletmez annesini oğlum.
Meryeli deniz_95 merhaba, bende 36 haftayım. Ve özellikle yattığımda göğüs ile karın arası kaburgam öyle ağrıyor ki nefesimi kesiyor sanki. Doktora sorduğumda benek ayaklarını dayıyor ondan demişti ama bi çözümü yok mu acaba siz biliyor musunuz
Merveesi Yarenn24 amin amin inşallah ya. Sağlıkla sıhhatle o masada kalsın tüm ağrı sancı sızı inşallah 🤲🏻