Obirtazeanneee Kızlar 18 haftalık olduk 8 kilo aldım 49 dum hamile kalmadan önce şimdi 57 kilo olmuşum böyle olup sorun yaşayan var mı
nur233 Obirtazeanneee ben senden daha zayıfmışım 40 kiloydum hamile kalmadan 1 ay önce 48 çıktı şuan bilmiyorum 😂😂😂
Leylasiva21 Obirtazeanneee 21 haftalık hamileyim 1 kilo aldım çünkü hala bile kusuyorum hafif şeyler yiyorum
seyma0661 Obirtazeanneee birazcık hızlı almışsınız sanki muhtemelen zayıf olduğunuz için. Ben 34+0dayım 68.5 ile hamile kalmıştım 7 civarı almışım. Dikkat etmeye çalışıyorum ama maks bu kadar oluyor 😂
Musilk-1 Baharkle tabi şişlik iniyor vücuttaki emzirdigim müddetce yememe dikkat ettim sonra hafta da 3 kilo vererek hızla düştüm kilo verme yöntemi özellikle aksam altı dan sonra birşey yemedim ve ekmeği az yedim
Leylasiva21 Obirtazeanneee vallahi bazen diyorum keşke diğer hamileler gibi yiyip içsem ama hep zehir gibi herşey
Musilk-1 Obirtazeanneee hayır hiç birşey kullanmadım karnımın içi genişmis fazla çıkmadı ama çocuklar normal kiloda doğdu
Hatixee Obirtazeanneee bizde 18 haftalık olduk 58 le hamile kaldım 65 kiloyum şuan 🥹 birinci trimesterda geceleri uyuyamıyordum e haliyle acıkıyordum o yüzden kilo aldım sanırım yavaşlatmaya çalışıyorum şuan gece yemeyi kestim
Hatixee Obirtazeanneee benimde olmadı korkuyorum her gün yağ sürüyorum ama bakalım hayırlısı her gebelik bir değil canınızı sıkmayın bende görüyorum sitede hiç kilo almayanları falan canım biraz sıkılıyor ama önemli olan bebeklerimizin sağlığı doğum yaptıktan sonra veririz diye ümit ediyorum 🥺😅