kurkmantosuzmadonna asu_akkaya1 ki zaten baş aşağı olanların bile hepsi normal olmuyor ki bebek nasıl gelmek isterse o an öyle oluyor doğum. Sağlıklı olalım yeter ki
Mervecimmm Selif1x ben de az önce 33+4 oldum 😁 ha gayret diyelim 😁 uyumak istiyorum şuan sadece ama uykum yok 🤷🏻♀️
defneka0 Mervecimmm benim de ilk gebeliğim fakat doktoruma güveniyorum baya o ne derse beklemede kalıyorum nst için de ayrıca talepte bulunmadm şikayetim vs olmayınca
Mervecimmm defneka0 muhakkak doktorun bir bildiği vardır ancak nst’ye şikayetten dolayı girilmez öngörü gibi düşünün. Her doktorun yoğurt yiyişi farklıdır elbette eleştirmek bana düşmez ancak devlet hastanesinde dahi 32. Haftadan itibaren muayeneden önce nst’ye alıyorlar. O yüzden öyle dedim ben ☺️
zehranurates kurkmantosuzmadonna ay ay 2.gebelıgım nasıpse 31+5 olduk Mart sonu gıbi nasıpse sezeryan dogum olacak ♥️ Korku endişe heyecan hepsi bir arada bende temızlıge yavastan baslıyacagım bel sırt agrıları kalca krampları ıle ♥️ Hepımız saglıgıyla aklıyla fıkrıyle kucagımıza almayı nasıp etsın mevlam 🫀♥️🫶🏽
feride09 Herkese merhabalar 🌸 36.haftadayım öyle çok büyük bir bel, sırt ağrım yok ara ara yürürken çatı ağrısı yaşıyorum ama birkaç haftadır özellikle sol topuğum epey ağrıyor bu şekilde topuk ağrısı yaşayan var mı acaba