Heyecanli Günaydın kızlar 23 haftalık olduk biz ve oğlumun tekmelerini hissediyorum artık ama eşim karnıma dokunduğunda oynamadı sizde de oluyo mu 😊
caninsin90 Heyecanli ahah evet okadar guzel oynuyor bebegim ve ben 32 haftaligim esim nezaman dokunsa resmen karnım taş kesiliyor utaniyor genelde bebekler diyorlar
Oyaburak65 Heyecanli evet 🤣 eşim diyor nasıl hissediyor el değiştiğini 😄 ama benim bu aralar dışarıdan da belli oluyor geçen gün hatta göbeğim dalga dalga oldu
Duyguanneoluyor Heyecanli evet eşim bi kaç gün ilgilenmesin konuşmasın hiç içimde halay çeken çocuk eşim elini koyunca duruyo atarlı kızım aynı annesi ilgi olmayınca hemn küsüyo😀
Karamell Heyecanli benim kızda aynı 25. Haftam artık bizimki tekme sayılmaz bildiğin tepiniyo ıçerde 😂 özellikle dinlenme saatlerimde birde babasının yanına uzandigimda babası elini göbeğime koyduğunda kuzu gibi oluyo😂 insallah dogdugunda tam tersi olur 😂
Heyecanli caninsin90 belkide oyledir ama geçen günlerde oynadı eşimin o kadar hoşuna gitti ki dün sanki oyun oynuyo gibi yaptı hissetmedi babası 😊
caninsin90 Heyecanli sen enyisi yaz bu tarihi , rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin hepimize insallah ❤️
Uraseyda Benim de öyle ben hep hissediyorum fakat eşim dokununca asla tekme atmıyor, eşim de üzülüyor artık 😂😂 bu böyle olmaz umarım hep 👼😊
Nurseyma Karamell ayyyy bizde 25+4 olduk Önceden sadece pıtlıyordu şimdi resmen dönüyor sağdan sola geçiyor Özellikle süt içip yattığım zaman gece uyumuyor . Babamızın eli değdiği zaman da tık yok 😂😂
canimacan Heyecanli ben de 27+2 deyim canım ama tam tersi oglusum ilk zamanlar baba dokunduğunda kıpırdamadı sonra bı başladı babasına kipirdamaya artık ben bile korkar oldum maşallah diyim , eşim işe gidince sanki gittiğini biliyor gibi çok sakin ama o gelip de konuşmaya başlayınca kıpır kıpır 🤗 bazen kızıyorum ben seni tasiyorum sen gidip babanla oynasiyorsun diye sonra da yok oglusum yok diyip geri sakinlestiriyorum 🙈🙈🙈
Karamell Nurseyma bizim kız anneci olcak galiba cinsiyet oğrenirkende eşimle gittigimizde gostermedi 19. Haftamda tek gittigimde gosterdi 😂 belkide babasının ilk çocuğu erkek istediğini hissetti 😂😂
Ssa Heyecanli ben ilk tekmesini esim elini karnima koyunca hissettim simdi de ne zaman babasının elini hissetse iceride tepiniyor resmen bizim oglan babacı olacak sanırım 😂😂😂