Arzu1616 Bunların hepsi boş benim sizinkinden daha büyüktü bebekte gözüküyordu kız dediler erkek oldu inanmayın yani 😌
[silindi] Arzu1616 yaa öyle mi diyorsunuz o zaman siz bi tahmin yapın içinizden ne geçti keseye bakınca🥰
Busra_1627 ZeynepDuru17 Benimkinide tahmin eder misiniz 11+6 haftalığım doktor cinsiyet söylemek için çok erken dedi ilk bebişim çok merak ediyorum
ZeynepDuru17 [silindi] inşallah banada dua edin bende oğlum olsun çok istiyorum sağlıkla sıhhatle nasip etsin mevlam 🥹🤲🩵
[silindi] ZeynepDuru17 ah önce sağlıklı versin Rabbim sonra gönlümüze göre versin inşallah ya🤲🏻o zaman kız tahmininiz tecrübeden geliyo inşallah çıkar😻
AdaEcem ZeynepDuru17 amin inşallah 🤲 Allah’ım bana da hayırlıyla sağlıklı erkek evlat nasip etsin inşallah 🤲🥹 bana cinsiyet tahmini söyler msn, göndermiştim
Busra_1627 ZeynepDuru17 Teşekkür ederim yorumunuz için kız olsun istiyorum sağlıklı olsunda umarım sizede erkek bir bebiş haberi gelir ❤️
ZeynepDuru17 [silindi] aynen canım biraz tecrübe biraz anladığım kadarıyla tabiki öncelikle sağlıkla sıhhatle sonra gönlümüzce inşallah nasip etsin mevlam 🩵🤲
ZeynepDuru17 [silindi] benimde erkek var işte ah gönül ikimizede gönlümüzce sağlıkla sıhhatle nasip etsin rabbim canım 🥹🩵