Rozzzzaa Mercan0652 ahaha evet müsaitti çatim normal doğuma ama benim korkudan gece 2 den sabah 8 e kadar ne sancim ne açılmam oldu sadece suyum gelmişti
Mercan0652 Rozzzzaa bende kabzlk var inşallah sorun yaşamam ya sezryan falan olursamm. Gerçi normal doğumda da dikiş oluyo yine dikkat etmek lazım her türlü
Rabia_ylc Rozzzzaa ben şuan 34 haftalığım birden ishal ve kusmam çok geldi benek ters alttan muayenede korkuyorum canımı acıttı izin vermedim acaba doğum mu geliyor bu hafta daha bebek çok küçük doktor kasma dedi kendini ama elimde değil parmağını sıktığı gibi öldüm
Rozzzzaa Mercan0652 vallaha hayırlısi olsun artk tek bildiğim bebek doğduktan sonra doktora Allah razı olsun dedim
mihraninannesi02 Benim çatı muayenesinde canım hiç acımadı 1 cm açıklık vardı en son bugün doktora gideceğiz sezaryen isteyeceğimi söyleyeceğim bakalım ne olacak korkuyorum normalden çok 🥲
Rozzzzaa Rabia_ylc korkma canım stres yapma bol bol dinlen benimde 32 den bu yana erken dogum riskim vardı 37 ye kadar dayandık