Elvn dml33 bnm esimde oyle dusunuyordu ama bn ona sona dgru alirsan iki katiyla alsvers yaparsn sn bilirsn dedim smdi indrm tkibindryz 😄
dml33 Elvn bende dedim olsn diyo kredi kartını veririm al istedigini diyo hevesli deil sanirim benimki anliyamiorm isine gelincede benim kizim annesinden guzel olck diyo tabi tabi su bisey almadigin cocugun mu diorm 😀😀
Burjucan Elvn biz de bugün 27 haftalık olduk 7 kilo aldım bel ve sırt ağrım falan yok çok şükür çalışıyor olmama rağmen ama benim de kasık ağrılarım var 1 haftadır
Meleksu Bizde 25+1 teyzeleri 12 kilo aldım 🙈bel ve sağ kaşığımda ağrı var yürürken zorlanıyorum var mı ben gibi olan
dml33 Elvn evet hepsi ayni sanirim biriktirdiğim param vardi onla bi kac bisey aldim hic sesini cikarmio ondan cikinca sonra aliriz diyo 😀😀
Gizem01 Nurseyma aynen özellikle akşamları uyurken yanıyor suyu bende çok içemiyorum havalar sanırım soğuk diye terlenmediği için
Nur_Husuf Elvn merhaba 25+6 haftaliqiz vajina aqrisi oluyor bende birde iki bacak arasi kemik agriyir 24 hàftamda 12 kilo almisdim simdi bilmiyorum oglusum 716 gramdi 28 haftamda gidicem bakalim nasil
Papatyam34 Sezgin ben 24+3 ün hala adam akıllı hissedemiyorum 😔 cok kafaya takıyorum ultrasonda cok hareketli ama Bn 2 3 günde bir kıpırtı hissediyorum tekme bile değil
Sezgin Papatyam34 canım kilolu mu hamile kaldım. Burda öyle okudum bi kaç yerde kilolu hamile kalanlar daha geç hissediyormuş diye. Ama ters bi durum olsaydı doktor illaki söylerdi ki iyidir bebiş