Elvn Nasl gdyor hamislik donemi ben bel agrim var oglene dogru bi halszlik var sirt agrm var suan yok yok 😄vede 9 kilo adm
Sezgin Elvn çook güzel gidiyor😍😍 bebeğimin hareketleri hissedilir ölçüde sertleşti tabi ki acıtmıyor ama kendini belli ediyor 😁😁26+3 olduk 13 kilo aldım dikkat etmeme rağmen artık hiç kafama takmıyorum kiloyu napim üzülsem de sevinsem de alıyorum kiloyu🙈 sen ne kadarlıksın senin nasıl gidiyor😁😁💐
Cann Elvn 25+5 deyiz bende 10 kilo aldim ve sirt ağrılarım başladı onun dışında idare ediyoruz minnoşla😊
Gizem01 Elvn. bizde 25+4 deyiz 6 kilo aldım ayakta biraz fazla durim bişey falan soyarken bel ağrım oluyor bide kalçamın orası oyuluyor gibi ağrıyo sol bacağıma kadar ağrıyor
merv0384 Elvn 26+1deyiz toplam 6 kilo aldım ağrılarım oluyor akşama doğru belim oyuluyor sanki ve midem canıma okuyor beni en çok o zorluyor canım
Elvn Sezgin 25+1olduk canm bizde valla bende oyle aman dogunca verrz valla bnmki acikinca acitiyo ama yemegi yedkten snra normal acitmiyo kipir kipir hep ❤💕🤩
Papatyam34 Sezgin ben 24+3 ün hala adam akıllı hissedemiyorum 😔 cok kafaya takıyorum ultrasonda cok hareketli ama Bn 2 3 günde bir kıpırtı hissediyorum tekme bile değil
Sezgin Irmakdkm amaan boşver kız napim vallaha çok yemiyorum ama her tartıya çıkışımda 1 kilo fazlamı görüyorum 😁😁
Nurseyma Gizem01 seninle aynıyız bizde 25+4 üz ben de 5 kilo aldım sadece ayak yanmam oluyor Neden olduğunu bilmiyorum Su pek içemiyorum şu son zamanlar ondan kaynaklanıyor diye düşünüyorum Bel ağrısı da ayakta durunca oluyor
Pyrz86 25+6 bizde bendede bel ağrısı çok fazla özellikle sabahları kalktığımda sol kalçam da müthiş bi ağrı var 6 kilo falan aldım şimdiye kadar onuda son zamanlarda birden almaya başladım malesef.Oğluşum kıpır kıpır maşallah 🧿
Tuna58 25 haftalığız bizde 👶🏻 4 kilo aldım göbeğim filan baya küçük henüz 🙅♀️ Özellikle sabah kalkınca ve gece yatarken baya hareketli benim oğluşta 💃
Karamell 24+5 'te benden gelsin çok şükür hicbir sıkıntım yok gebeliğin balayını yaşıyor gibiyim 😍 2 li rakamlara düşmeyi iple çekiyorum o zaman daha hızlı geciyomus zaman 🤗
Nurseyma Elvn bizde 25+4 olduk Benim maşallah hiç bir sıkıntım yok Sadece öğle uykusu çok oluyor 2 saat en az uyuyorum Bir de şu aralar gece yatarken ayaklarımın altı yanıyor
dml33 Elvn 25+5 olduk sirt agrim cok var ya esime masaj yap diorm hergun agrio zaten diyo yapmio 😄😄yorgunluk cok var sanki sirtimda yukle gezio gibiyim
senayck Elvn 27+1 im 5kilo aldım 3kez bacağıma kramp girdi mahvetti beni magnezyum kullanmalıymışım ara ara kullaniyorum yatarken dönmek zor oluyor bide mide yanmalari işte ama hamilelik öncesinden kalma bende bebek daha çok yukarı çıkmadı
Gizem01 Nurseyma aynen özellikle akşamları uyurken yanıyor suyu bende çok içemiyorum havalar sanırım soğuk diye terlenmediği için
Nur_mira Elvn bacak ağrılarım var ara ara bel ağrım oluyor çalıştığım icin sürekli uykum geliyir hamileyken calismk ne zormus ya :(