Goksu2259 Şuan da çorlu vatan hastanesinde devam ediyorum daha yeniyiz o yüzden ücret için bilgi almadım bilen bayanlar varsa yazabilirler mi ? Ayrıca diğer özellerin de ücretlerini öğrenebilirim ?
Gizemnurozgul Goksu2259 bizim de Çorlu vatan lakin bize 38500 dediler hatta 3 Mart doğumumuz haftaya gün alacağız detaylı konuşuruz dediler
Naciye-567 Merhaba ben vatan hastanesine 20 ocakta doktor kontrolünden sonra sormuştum güncel fiyat 32.000 tl demişti normal yada sezaryen fark etmiyormuş. Benimde doğumum temmuz başı olacak onun için fiyat bilgisi vermediler çünkü sezonda zam geliyormuş
Naciye-567 Zikri Öztürk çok kibar anlayışlı bir doktor her sorunumda numarasından ulaşabiliyorum.Sizin doktorunuz kimdi?
Goksu2259 Naciye-567 ben ilk keseyi görmek için zikri bey e gittim çok konuşkan çok samimi bi doktor ama ben kadın istediğim için semra hanımla devam edicem
Naciye-567 Borttee şans eseri hsg için doktor Çetin çam a randevu almıştım geçen Eylül ayında muayene fiyatları 1.800 dü doğum kaç para Allah bilir
Naciye-567 Yonca59 inanın ikiz doğum hakkında bilgim yok ama sezaryen yada normal doğum için ücret farkı yokmuş
Naciye-567 Goksu2259 Çok açık ifadeli bir doktor biz çok memnunuz nasip olursa doğumumda da istiyorum doktorumu tabiki bayan doktorlarımızın yeri ayrı
Naciye-567 Gizemnurozgul sizin ki herşey dahil olabilir oda süsleme doğum fotoğrafçısı olanlarda fiyat değişikliği olabiliyor biz sadece doğum ücretini sormuştuk.
Naciye-567 Gizemnurozgul sizinde çok az kalmış sağlıkla kucağınıza alın miniğinizi.👼🏻 doğum deneyiminizi de paylaşırsanız çok sevinirim ❤️
Gizemnurozgul Naciye-567 çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla alalım inşallah 🩵🌸 elbette hayırlısıyla gelsin de