Ipek0506 Kızlar 25+4 üm bugün kontrolde bebek baş aşağı durus da dedi doktorum.benle aynı durumu yaşayan varmı
Kalbiminsesi Ipek0506 canim daha cok kucuk bebek donuyolar surekli bi gittinde asagi oteki gitiginde yukrda cikmasi cok olasi bisey
Ipek0506 Aslaninannesi_ ilk gebeliğimde 30 lu haftalardaydı döndüğüdne böyle diyince sasrdm demekki normalms sağol canım.evet suyununda iyi oldugnu söylemişti
Ipek0506 deletedmom43191 baş aşağı diyince doğum yaklaştı sandım biran korktm daha erken değilmi diye doktor yukarıda dönebilir dedi normalmiş yani.bakalım hayırlısı…
iremnur_17 Ipek0506 inanır mısınız 3. Aydan itibaren bebeğim hep öyle duruyordu hatta doktora şey sormuştum hocam nasıl rahat ediyor öyle niye yatmıyor 😂😂 oda nasıl rahatsa öyle duruyor dedi 🤣
hatice_aygun2 Ipek0506 29+4 de öyleydi şükür dedim ama doktor dur bayim daha ne şekiller alacak dedi galiba 8 8 buçukta şeklini alıyormuş kızımda 8 aylıktı şeklini aldığında
baharhanimm Ipek0506 ben de 27. haftadayım ikinci gebeliğim em başımdan beri başı aşağıda ne yürürken ne otururken rahat edebiliyorum benim doktorum da Almatı olmadığını söyledi ama hiç rahat değilim