NoName_ Ecrin4141 kocaeli belediyesi de hoşgeldin bebek hediyesi veriyor çanta içerisinde bir sürü bir şey başvurmanız gerek nasıl başvurulur bilmiyorum ama internetten bakarsanız yardımcı olur belki
Sevgii_ Ecrin4141 153′ü arayıp hoşgeldin bebek kampanyasıyla ilgili bilgi almak istediğini söylersen yardımcı olurlar. 28. haftayı doldurman gerekiyor diye hatırlıyorum. İBB gibi değil gelen ürünlerden kullandığım tek şey çanta maalesef içerik kötü
gulcicek0 minikkkk_patatessss banada red verdiler eşim üzerinden başvuru yaptım kabul oldu geldi sizde eşiniz üzerinden başvuru yapın onun bilgilerini
Yqmrzer minikkkk_patatessss Ben sedepten başvuru yaptım 1 hafta içinde hem onaylandi hemde paketi getirdiler
frknncnss De25 153 ü arayıp sor kuzum ben bu ilde oturuyorum yenidogan destek paketi varmi bu ilde de acaba diye
frknncnss Deniiizzz benim ilk reddedildi aradım konuştum onlar aradığımda kendileri yaptı başvurumu 1 ay sonra geldi paketim valla bide oyle dene kuşum
minikkkk_patatessss frknncnss denicem bugun arayip tekrar 48 saat somra arayin demislerdi 48 saati doldurduk bakalm sebeb neymis neden dolayi red edilmis
minikkkk_patatessss frknncnss aradim nrymis yardim kriter esasina uygun degilmisiz eve en azindan bir maas olsa bile giriyormus ben dogru bir aciklama oldugunu dusunmuyorum
frknncnss minikkkk_patatessss ee herkesin evine 1 maaş giriyor yani saçmalığa bak açlıktan ölmek mi gerekiyormus ee benmde eşim çalışıyor çok normal değil miymiş bu ay Allahım
minikkkk_patatessss frknncnss heralde sey istyorlar fakir dahada fakirlessin zengin dahada zenginlessin ihtiyaci olan degul olmayan faydalansin vermiceklerse boyle yardimlar i kaldirmalilar
frknncnss minikkkk_patatessss kime veriliyor acaba bu şartlarda olmayan kim var eve hiç maaş girmeyip geliri hiç olmayıp cocuk yapan varmi acaba
minikkkk_patatessss frknncnss vermcikler ya iste oda bahanesi neyse yapcak bisi yok disimizden tirnagmzdan skcaz artik herzaman oldugu gbi