Yenigebe06 Ertugrulgulcem24 onu kan vermeden bilemeyiz ki ama bekleyebilirsen iki gün daha bekle tam gününde ver 🥰
Cambardak__ Ertugrulgulcem24 silik olması normal ama baya baya ben burdayım diyor bebisin için rahat olsun 😊 ne zaman olmuştu transfer
Cnsnsns Ayyy hadi hayırlı olsun bak o kadar üzülüyordun regli ağrım var diye allah güzel sonuçlar almayı nasip etsin
Ertugrulgulcem24 Cambardak__ bugün 7.günüm kuzum ama ilk idrar değil iki saat idrarı mı tutup öyle yaptım inaşşah yükselir değerim güzelce
Cambardak__ Ertugrulgulcem24 inşallah yükselir gayet güzel çıkmış idrarda bile, eğer sabredebilirsen yarın bekle öteki gün yine idrar testi yap o zaman koyuluk daha çok artar 😊
Ertugrulgulcem24 Cambardak__ ayy inşallah canım benim inşallah artar çok ihtiyacım var bu güzel habere
a_burcu_bur Ertugrulgulcem24 bence pozitif, hayırlı olsun 🥰 benimki 3.gün embriyosu ve daha bugün 4.günüm bitti. Böyle başlık açanları heyecanla takip ediyorum ama daha hiç 3.gün embriyosuna denk gelemedim 😊 sanırım ben direk 7.gün kan vericem
Cnsnsns a_burcu_bur bende 3. Gün embiryosuyum 2 tane birde :) cumartesi sabah kan vericem inşallah 🙏 7. Günüm bugün
Zelihacak a_burcu_bur 3. Gün emriyosunda 8. Günden sonra verirsen çok daha iyi olur 5. Gün emriyosunda 8. Gün vermiştim değerin daha iyi çıkar tekrar tekrar yaptırmak zorunda kalmazsın🙏🏻
Ozlm-ozlm Ertugrulgulcem24 Ayy canım ben dünde yaptım benimde 7. Gün dün çok çok silikti bugün yaptım seninki gibiydi şimdi kan vermeye gidiyorum bende
Ertugrulgulcem24 Ozlm-ozlm canım ya hayırlı olsun kuzum kan kaç çıkıcak bakalım merak ediyorum bnde bizede haber et mutlaka
a_burcu_bur Cnsnsns benim 7.günüm olsaydı hiç duramazdım sanırım. Niye bu kadar sabırsızım bilmiyorum. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin 🙏
Nur3524 Ertugrulgulcem24 evet var bencede için rahat olsun tutunmuş demekki bnce kan testini zamanında yap sonra deger dusuk falan çıkar stres yaparsin. Benimde 4. Gun emriyosu 24 ocakta transfer oldum dün gece test yaptım hiç nirsey çıkmadı ve stres yapmaya başladım.
Busra_12358 Ertugrulgulcem24 benimde böyleydi 7. Gün ama kan vermekte acele etme yorma kendini 12. Güne kadar bekle illaki tutmuş tutmasa böyle cikmiyor benim ikizdi böyle ciktiginda
Ertugrulgulcem24 Busra_12358 Rabbim bnada nasip etsin kuzum çok dua ediyorum Rabbim Can versin yavruma çok yoruldum inaşşah güzel sonuç alırım bnde
Busra_12358 Ertugrulgulcem24 inşallah kuzum sakin ol umutlu ol yavrun tutundu sana emin ol ben ikinci hamileligim tüp bebek ile bu yol yorucu ama kucağına alınca herşey geçiyor tüm yaşadığın zorluklari unutturacak sana gününü bekle kanını ver inşallah tutundu ve haberini bekliyor olacağım 🤲🏻❤️