ikimelekannesi___ Ben duygu hastanesi için sancı odasında bekletiyorlar eş giremiyor vs diye okudum burda belki dışarıdan gittiğiniz için sizde böyle olmamıştır tabi bilemiyorum özel ebe tutuğunuzda odada geçiriyorlarmış, ve doğum kolay olsun diye kesi atıyorlarmış, birde artık çoğu doktor sizin sürecinizi beklemiyor annemin son gebeliğinde 18 yaşındaydım ve ondada aynısı yaşandı 1cm açıklık ile gittiğinde bekelmek yerne suni sancı verip suyunu kendileri patlattılar ve çok zorlandığı için sezeryana aldılar bebeği riske atmaamk için Nehir hanımda çoğunlukla daha doğal olanı beklettiğini kesi atmak yerine oluşan yırtıkları diktiğini duydum iş yerinden bir tanıdığımın eşi onda sezeryan sonrası normal doğum yapmıştı ve öyle anlattıki işte kordon kanı için kordonu kesmeyi bekletiğini eşinizin kesebildiğini doğum sonrası yürüyerek odama gitmek en büyük hayalim mesela burdada bugün 40+1 de normal doğum yapmış birinin postunu okumuştum öyle bir doğum geçirmek isterim açıkçası instagramdan ebelerini takip edebilirisniz paylaşımalrını vs nehir hanımın etiketlenenler kısmında aslında acıbadem ve liv de bu tipte doktorlar bulunuyor doğal doğumu destekleyen nehir hanımı duyduğumda buralarda böyle bir ekip kuran doktor olduğuna bende şaşırmıştım tabi bunlar benim duyduğum şeyler yaşamadım tecrübe etmedim henüz bilmiyorum o yüzden 5 marta randevu aldım görüşeceğim bakalım Normal doğum destekleyici tavrı Yeşim hanımdan görmedim çok nötr dü yani Nehir hanım içinse zorda kalmadıkça sezeryanı seçmediğini duydum görüşünce bilgilerimi yine aktırrım ama sizin 3. doğumunuz olacağı için daha tecrübelisinizdir muhakkak benim ilk olucak nasipse o yüzden tüm bildiklerim bunlar <3