gevezeyazar1 Önceliğim tabiki sağlıklı ve hayırlı evlat olması ama insan duramıyor belki bi tahminde bulunmak isterseniz bi oğluşum var 6 yaşında 🙂🙂
Loveis Eymenkuzusu Bebişimin 7 haftalıkken kalbi durmuştu. Çok rüyamda gördüm ama kısmet olmadı öğrenmek 🥹 benimki de karından bakıldı. Bi fikir bile beni mutlu eder 🥰
Fatmet Eymenkuzusu merhaba bizede bir tahmin gelir mi ?🎉💕 ](https://)
Beybii34 Eymenkuzusu  banaca bakar mısın rica etsem 5 haftalık Altan ultrason
Eymenkuzusu Loveis kesedeki durus yerine gore canim. Saglikli bi gebelik olsaydi her turlu tutunurdu. Rabbim sana en kisa zamanda saglikli sihhatli hayirli bir yavru nasip etsin inşallah 🥰
Aylin_1721 Eymenkuzusu yaaa inşallah ilk önce sağlıklı olması önemli ama bir oğlum var zaten hayırlısı neyse o olsun teşekkür ederim baktığınız için🌸
Loveis Eymenkuzusu öyle düşünüp teselli oluyorum zaten. Şuan tekrardan hamileyim 🥹 cuma kese ve bebek görmeye gidicem ✨ Allah sağlık versin gerisi hiç mühim değil. İçimde ukte kalmıştı, bu çiçeğimi o kadar çok rüya da görmüştüm ki.
Esssssin Eymenkuzusu 10 haftalık olduk rica etsem bir daha bakabilir misiniz 6 haftalıkken de bi tahminde bulunmuştunuz 🌸
Eymenkuzusu Loveis yaa cok sevindim tekrar hamile olmana insallah saglikli guzel bir bebisin olur gttiginde at görüntüyü bakalm neymis cinsiyeti 🌺🥰
Eymenkuzusu Esssssin bu haftalsrdan cok anlamiyorm ki bir de goruntu de iyi degl ilk tahminm neydi erkek mi