Bet3346 Kumsal28 sağlıkla gelsinler yeter ki benim 3. Olacak inşallah oglanla kapatıyoruz inşallah hayırlısıyla ❤️🥰
Haticemre21 Kumsal28 bende 22 haftalığım normalde Haziran ilk hafta gibi tam bitiyo 40 hafta olarak ama sezeryan olduğu için Mayıs sonuna doğru dogurcam Allah izin verirse 🙏🏻 ufak ufak alıyorum birşeyler 2. Çocuğum ♥️
Sema_Nur32 Kumsal28 aynen öyle değişik doktorlar artık kendi doktoruma sonuç gösterdim aynı gün kendi doktorum da tekrar ultrason yapamayacağını söyledi zararlı dedi kaldı o yüzden kısaca doktorlar yüzünden öğrenemedim bu sefer 😏
Kumsal28 Sema_Nur32 hayırlısı cnm insallah bi dahaki kontrolde öğrenirsin 🙏. Hiç tahmin de mi yapmadılar?
nur233 Hazal0113 Merhaba bende 25 haftalığım bebeğinizin bazen 3 4 gün hareket etmediği oluyor mu aklıma çok takıldı 3 4 gündür hissetmiyorum ☹️
ibcmom nur233 22-24 arası maks 3 gün süreyle olmuştu burda gördüğüm kadarıyla da normal dedikleri icin doktora gitmedim. suan 25teyim düzene girdi gibi sabah birlikte uyanıyoruz
biranne_birbebek nur233 3-4 gün kısa bir süre değil sanki ya sizi daha da endişelendirmek istemem ama doktorunuzla bir görüşün. Bende dünden beri çoook az hissediyorum, dün gece boyu hissetmedim korktum birazcık. Eğer devam ederse doktorla bi görüşücem🥲
Hazal0113 nur233 normal bence ama benimki aşırı hareketli olduğu için 3 4 günde normal bence yinede için rahat olsun diye bi doktora görün istersen🙏💕
nur233 ibcmom Cinsiyet kız benim acaba ondan mı az oynuyor oğlumda hiç böyle değildi en iyisi ben bugün doktora gidim çok üzülüyorum inşallah bir sıkıntı olmamıştır
ibcmom nur233 benimde kız, yeri hala geniş olduğu icin ve plesenta arka duvarda olduğu icin sanırım az hissediyordum. için rahatlar git tabiiki, haber ver buraya da yaz. İnşallah sağ salim gelsin bebislerimiz
ibcmom nur233 ben doktora gitmeye niyetlendikten 10-15dk sonra güclü bi tekme yemiştim insallah darısı sana