Asilzedemom Kumsal28 amin inşallah ama bende bekletmek istiyorum insalalh abisi gibi erken gelmezde bekler
Mrsacar Kumsal28 zaten o eksikler hiç bi zaman bitmicek o yüzden çok takmamak lazım stres yapmadan alışverişi bitirmek dileğiyle 😂🤲🏻
Kumsal28 Yogurtlupilav hiç bilmiyorum cnm ben hiç kullanmadım ama belki kullananlar vardır yorum yaparlar 🙏🌸
ibcmom Kumsal28 bi kaç gün sonra iki basamaklı sayılara iniyoruz kızz 😂 büyük parçaları aldım kücükler yeğenimden geldi 😋 süt sağma lohusa pijama gibi şeyler icin de nisanı bekliyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar 😂
ibcmom Kumsal28 25+1 benim 104 gün kaldı, inşallah tam gününde doğarsa 19 mayıs görünüyor 😂 sağlıkla gelsin bebislerimiz
SariLale22 Kumsal28 herşeyi hazır 25 haftalığız bi eksikleri yok bu kadar erken alışverişi ikiz oldukları için yaptım 🥹
Alyadnz33 Kumsal28 23 haftalık olduk Mayıs’ta doğum olucak ama tarih belli değil alışverişe başladım tabiki
Saturn35 Ebru_ebru benim 5 Mayıs görünüyor zıbınları kısa kol tulum ve alt üst takımları uzun kol aldım ve sadece maksimum ilk 3 ay giyeceği şeyleri aldım
Ebru_ebru Saturn35 Çok teşekkür ederim bende o şekilde yapayım. Müslin kaç tane aldınız acaba yada battaniye ?