Melekalhafez Kızlar 20 Ocak yumurtalama 22 Ocak çatla. Bat 8 Şubat. Yumurtalamadan 15 gün geçti bugün çatlamadan 12 gün geçti. 2 gün önce predictor testi negatif. Bugün o kadar çok kasıklarda ağrı batma oldu ki ne oluyor diye Ovulasyon testi yaptın kırmızı çıktı iki çizgi de Resim gözüktü mü ? https://mutluresim.com/images/2025/02/03/1Zcq6Q.jpeg
Melekalhafez Mesela Madem yumurtalama neden bu kadar iğne batma gibi his olup kasıklarımda ağrı var 🥲
sutlukahve_ Melekalhafez ikinci kez yumurtlama olacak da olabilir bence devam et yapmaya ama inşallah hamilesindir bende ovulasyon testi yapıyorum hep koyu çıkıyor 🥹
sutlukahve_ Melekalhafez bilmiyorum ki canım akşam test yapcam bende ovulasyon testlerimi de ekliyorum
Melekalhafez sutlukahve_ yaaaa Allahım inşallah sizde hamilesinizdir 😍😍😍 ay bende şimdi yapsam mı acaba
sutlukahve_ Melekalhafez elinde test varsa yap ama daha gününe varmış çıkmayabilir de çıkmazsa üzülme
Melekalhafez Melekalhafez burda birler gebeyim yazınca sanki ben gebe olmuşum gibi çok mutlu oluyorum 😍
maviskokiz Melekalhafez Bende sizle aynı durumdayım 16. gün pik gördüm 27. gün pik gördüm Dün yani ayın 5 i testim böyle çıktı şok etkisiyle gebelik testi yaptım negatif çıktı 31. gün yumurtlama olur mu ya