Demetsltv Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun ki bana da nasip etti. Test yaptim ve pozitif çıktı Rabbim isteyen butun herkese nasip etsin insAllah 🌹🌹😍
Heycanligebe Demetsltv gözün aydınnnnn canım benim Allah sağlıkla kucağına almaya nasip etsin inşallah Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın herkese sağlıklı evlat nasip etsin inşallah 😍😍😍
ezel90 Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin hamileliğin sağlıkla kucağına al inşallah darısı bizim başımıza 🤲🏻
Deletedmom525 Merveevik canım merhaba ben sanki seni antifosfolipid diye bi test var onu yaptırmıştın diye hatırlıyorum. Doğru mu ?
Fadimeeeee Amin canim ınsallah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin Rabbim 🤗🙏birde sorum olucakti testi ne smn yaptin adetin geçtikten sonra mi
okyanus8731 Fadimeeeee ben adetime 1 hafta kala uapmıştım çıkmıştı ama adetim bittikten hemen sonra döllenmişti oyüzden bende
balarisi06 Demetsltv Hayırlı uğurlu olsun canım 😃 Allah bizlere de nasıp etsin senin gibi haber vermeyi 💕 adeten önce belirti denebilecek biseyler yaşadın mı 😍