Ardennnnn Yasdervse canım ben daha dün kan verdim natera panorama diye firmaya Amerika’ya gidiyo kanlar 15 bin lira
AKECA Yasdervse Ben 2 hafta önce yaptırdım. Eurofins te Fransa’ya gönderiyorlar ordan geliyor sonuçlar 16 bin di. #reklam yazalım da insta gibi sorun çıkmasın hiç belli olmaz
Merve__26 @ipekrkmz merhaba,hiç randevu almanıza gerek yok. Sadece sabah erken saatte genetik bölümüne gelin. Bide çarşamba günleri eğitim günüydü sanırım çarşamba günü hariç. Siz yine gelmeden genetiği arayın mutlaka
Accountant Yasdervse yaptırmadım ikili tarama yaptıracağım Fetal dna ya 10 bin küsür demişti vm medicalpark ikili taramada 1155 tl
zhrgn -Cansu- bilgim yok arayıp öğrenebilirsiniz kendi okudugum uni oldugu için tercih ettim cinsiyeti de ogrendım sorunda cıkmadı sonuçlarda
Sedamutluu Merve__26 merhaba sonuc ne kadar sürede cıktı eskilehir üniversitesinde yaptırdıgı ızda mı yurt dısına gönderiliyor
Merve__26 @Sedamutluu bugün 21.gün henüz çıkmadı bende sonucu bekliyorum. Hayır yurtdışına gönderilmiyor fakültede bakılıyor